Tucano Urbano Diz Örtüsü

06-08-2018 18:41
Tucano Urbano Diz Örtüsü
 
 
Motosiklet Online'dan Herkese Merhabalar,
 
Bugün sizler için Tucano Urbano Diz Örtülerinden kısaca bahsedeceğiz.
 
 
 
Tucano Urbano diz örtüsü tüm motosikletler için özel tasarlanan fonksiyonel özellikler ile donatılmış diz örtüsüdür. İtalyan markası olan Tucano Urbano üretimini Avrupa'da yapılmaktadır. Diğer diz örtülerinden farkı yanlarda şişirilebilir hava yastıkları bulunmaktadır. Bu da oluşabilecek darbeler karşı belli bir oranda koruma sağlamaktadır.
 
 

tucano urbano diz ortusu Rüzgar ve yağmur geçirmeyen kalın yapıya sahip olan Tucano Urbano Diz Örtüleri montajı düzgün yapıldığı zaman diz örtüsü içine hava girmemektedir.

Bu da soğuk havalarda oldukça kullanışlı olmasını sağlamaktadır. Sıcak mevsimler geldiğinde kolayca sökülebilir ve kendi çantası içinde muhafaza edilebilir.

Montajı her motosiklete göre farklılık göstermektedir. İçerisinde büyük bir alana sahip iç cebe sahiptir ve beraberinde birleşik olarak gelen motosikletin selesini tamamen kapatabilen ek brandası bulunmaktadır.
 
 


tucano urbano diz ortusu fiyatlari


Dik oturuş pozisyonunda ön göğüsümüze kadar rüzgar almayı tamamen engeller. Belden strap yardımı ile sıkılaştırılarak daha fit olması sağlanır. Yolcu için ek olarak bağlantı yapılabilen diz örtüsü ile birleştirilebilir. Yolcu için diz örtüsü ayrı olarak satın alınmaktadır.  Kış mevsiminde özellikle tavsiye ettiğimiz Tucano Urbano diz örtüsü modellerini mağazamızda ücretsiz olarak motosikletinize montajını sağlamaktayız.


 
Piyasada Tucano Urbano diz örtüsüne benzeyen muadil ürünler üretildiğini gördük ancak bu tarz ürünler benzetme yapıldığı için aynı kalitede ve konforda olması mümkün değil. Ayrıca muadil ürünlerin yorumlarında bir çok şikayet bulunmaktadır ve Tucano Urbano diz örtülerine nazaran çok daha çabuk yıprandığını biliyoruz.
 
 
 

Ürün çamaşır makinasında yıkanamaz ancak su ve fırça yardımı ile deterjan kullanılmadan yıkanılması önerilir.

Tüm modellerin yedek hava yastığı ve strap gibi aksesuarları mevcuttur.

Kışın motosiklet sürerken Tucano Urbano diz örtüsü bacaklarınızın kuru kalmasını ve sıcak tutmasını sağlayacaktır.
tucano urbano diz ortusu modelleri

 
Tucano Urbano diz örtüsü fiyatları tüm motosiklet modellerine göre farklılık göstermektedir. Motosikletinize uygun diz örtüsü modellerini sitemizden bulabilir ya da canlı destek hattımızdan anında öğrenebilirsiniz.
 
 
 
İtalyan markası Tucano Urbano motosiklet aksesuar modellerine online stok güvencesi, en uygun fiyat, havale indirimi ve 9 taksit ile sitemizden satın alabilir ayrıca Tucano Urbano diz örtüsü modelleri hakkında detaylı bilgi, yorum ve tavsiyeleri sitemizden inceleyebilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.