Telefon Tutucu Fiyatları ve Modelleri

17-02-2019 20:33
Telefon Tutucu Fiyatları ve Modelleri
givi
 
 
 

Givi S956B ve Givi S957B Telefon Tutucu Modelleri

 
 

-Bugün sizler için Givi S956B telefon tutucu ve Givi S957B Telefon Tutucu özelliklerinden ve nasıl kolay bir şekilde montaj edebiliriz bunlardan bahsedeceğiz.

 

givi s957b telefon tutucu

 

 

-Dokunmatik ekran için su geçirmezlik sağlayabilen GPS, Navigasyon ve Telefon gibi elektronik cihazların motosiklet sürüş esnasında kolay kullanımı için tasarlanmıştır.


givi s956b telefon tutucu

 

 

-Aynı zamanda güneşli havalar için tasarlanmış tentesi de bulunmaktadır.

 
givi telefon tutucuları
 

-GIVI S957B telefon tutacağımızı çok kolay ve pratik bir şekilde motosikletimizin gidonuna

1 dakika gibi çok kısa bir sürede montajını tamamlayabiliriz.Kolay ve çok pratik.

 
givi telefon tutucu fiyattelefon tutucu fiyatları
 
-GIVI S957B telefon tutacağımızın gidon bağlantı aparatının montajını gerçekleştirdikten sonra günlük kullanımdaki telefonumuzun sök tak işlemini, güvenli emniyet kilidi ile kolay ve pratik şekilde yapabilmemiz de olası hırsızlıklara karşı önlem almamızı sağlamaktadır.
 
motosiklet telefon kılıfımotor telefon kılıfı
 
* Givi S957B Telefon Tutucu için Uyumlu Telefon Cihazları ; iPhone 6 Plus, iPhone 7 Plus, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 EDGE, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Note 3, Nokia-Microsoft Lumia 535, Sony Xperia E3, Sony Xperia Z3, LG G3, LG G4, Google-LG Nexus 5, HTC ONE M9, HTC ONE M8 OnePlus One, Huawei P8, Asus ZenFone 2, Asus ZenFone 5
 
 
* Givi S956B Telefon Tutucu için Uyumlu Telefon Cihazları ; IPHONE 7 ve GALAXY A5 model ve aynı ebatlardaki tüm telefonlar ile uyumludur.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.