Motosiklet Yağmurluk Fiyatları ve Tavsiye Edilen Modelleri

16-12-2019 14:32
Motosiklet Yağmurluk Fiyatları ve Tavsiye Edilen Modelleri
 

 

Motosiklet Yağmurluk İncelemesi

 


Yağmurluk dediğimizde akla ilk gelen şey "su geçirmez midir". Evet maalesef uzun zaman yağmurluk kullanımların da sorulan en çok sorulardan birisi olduğunu biliyoruz. Evet kullandığımız yağmurluk su geçirmezliğe dayanıklı plastik astar ile üretilmiştir ve aynı zamanda nefes alabilir olması gerektiği için hiç bir zaman %100 garanti verilemez, verende doğru bilgiyi vermemiş olur.
 
 
Çünkü, Motosiklet Yağmurluk modellerini kullandığımızda iş biraz değişir. Diğer 50, 100 TL fiyatlara satılan veya günlük kullanım için tasarlanmış yağmurluklara benzemez. Burada sürekli rüzgara maruz kalma faktörü olduğu için dış yüzeyin kalın plastik astarlı ama kesinlikle nefes alabilir ve sürtünmeden kaynaklı  iç astar bozulması önleyen sabit file astar olması gerektiğidir. Nefes alabilir derken şöyle ki ; nefes alabilir olması hem sağlık açısından, nem oluşumu açısından hem de kötü koku oluşumunu engellemesi için olmazsa olmazlardandır. Bilinmelidir ki yağmurlukların dış yüzeyindeki su geçirmez membranlar plastik malzemeden yapılır, terlediğimizde ise plastik astarın içinde hapsolan hava sağlığımızı tehdit eder. O yüzden nefes alması çok önemlidir.
 
 
Şimdi hal böyleyken uzun süreli yağmurluk kullanımlarında ister istemez iç kısımda nem oluşumu olabiliyor ama su geçirme anlamına gelmiyor. Ayrıca Motosiklet Yağmurlukları rüzgarlık olarak kullanılması kesinlikle tavsiye edilmez. Çünkü ortalama 1-2 sene kullanacağımız yağmurluğu en fazla 3 ay içerisinde sürtünmeden oluşan aşınma ile iç astarını büyük oranda parçalamış olacağız ve artık su geçirmezliğe dayanıklı hale gelmeyecektir. Dolayısıyla ucuz yağmurluk modelleri de olsa, yanlış bilgilendirme yapılıp %100 su geçirmez yağmurluk modelleri (pahalı yağmurluk) denilen yağmurluk da olsa mutlaka rüzgarlık niyetine kullanılmamalı ve kesinlikle yıkanmamalıdır.
 
 

 

Motosiklet Yağmurluk Fiyatları, Tavsiyesi ve Kullanımı

 

 Öncelikle piyasada 100 TL' ye de yağmurluk var 1500 TL' ye de. Aralarında kalın plastik astarında tutun, uzun süreli kullanım, kapşon detayı, fit görünüm ve spor tarzı gibi çeşit çeşit farklılıkları var. Sonuç olarak ikisi de su geçirmezliğe dayanıklı ürünler diyebiliriz. Biz bu konuda müşterimize yardımcı olmak amacıyla ve kullanan kişilerin yorumları vasıtasıyla orta segment kullanıcıları için Yağmurluk Tavsiyelerini ele alacağız.
 
 

 

Kappa SK101 Alt Üst Takım Yağmurluk Modeli ve Fiyatı

kappa sk101 alt ust takim yagmurlukEn ucuz fiyatlı yağmurluk modellerinden bahsedecek olursak; yeni çıkan Kappa SK101 Alt Üst Takım Yağmurluk modelini önereceğim. Henüz çok yeni olduğu için müşteri dönüşleri çok az oldu fakat ürünü ele alıp incelediğimizde gayet kaliteli ve uzun süreli kullanımlar için oldukça başarılı bir ürün olacaına benziyor. Üstelik fiyat olarak diğer yağmurluklara göre el yakmıyor. Şu an piyasa fiyatı 349 TL. Alt pantolon ve üst ceket olarak beraber geliyor. Kullanımı ve giyip çıkarması çok kolay. Yanında birde kolay muhafaza için çantası ile oldukça pratik oluyor. Ürün ile alakalı aşağıda detayları bulabilirsiniz. Bizce Kappa SK101 yağmurluk modeli bu fiyata tavsiye edeceğimiz en kullanışlı yağmurluk modeli olacaktır.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Vexo Sports Alt Üst Takım Yağmurluk Fiyatı ve Özellikleri 

 
vexo sports yagmurlukBir tık üstü! Ürün kalitesi, malzemesi genel olarak benzer. Ancak Vexo Sports Yağmurluk modellerinden çok iyi dönüş aldığımızı söyleyebiliriz. Gerçekten su geçirmezliği çok iyi derece de ve 3 ayrı renk çeşidi bulunuyor. Siyah renklerden sıkılmış olanlar için Kamuflaj Turuncu ve Mavi renkleri de oldukça şık duruyor. Vexo Sports Yağmurkluk modellerinin piyasa fiyatı 399 TL.
Yine uzun süreli kullanımlar için tavsiye ettiğimiz motosiklet yağmurluk modeller arasındadır.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 

 Revit Cyclone 2 H2O Üst Yağmurluk Fiyatı ve Özellikleri

 
revit cyclone 2 h2o yagmurluk
 Üst segment için kesinlikle Revit Cyclone 2 H2O Yağmurluk modelleri diyebilirim. Çünkü çok hafif, su geçirmezlik konusunda en ufak problem yok, nefes alabilir ve gayet şık tasarım. Sarı görünümü trafikte görünürlük açısından çok önemlidir. Üstelik sırf görünürlük için EN 471 sertifikasına sahiptir. Müthiş derecede su geçirmezlik sağlayan ve bugüne kadar tek şikayet almadığımız ürün diyebilirim. Hakkını yememek lazım, kullandıktan sonra parasını hak ediyor diyeceğinize eminiz. Su geçirmezlik için sertifika alan ender ürünlerden diyebilirim. Su geçirmezlik için EN343 sertifikasyonuna sahiptir. Revit ceket kalıpları ile tam uyum sağlamaktadır. Üst ve alt ayrı olarak satılmaktadır. Alt versiyonu ise Revit Acid Alt Yağmurluk olarak geçmektedir. Kir tutmamaya karşı dayanıklı dış yapıya sahiptir, özellikle uzun kullanımlarda önerildiği için el ile sıkmadan ve kurutmadan temizleme yapılması önerilir. Dönüşlerden elde ettiğimiz tecrübeler ile en zor hava şartlarında dahi daima kuru tutacak ve hafif yapıya sahip tavsiye ettiğimiz yağmurluk modelidir. Revit Cyclone 2 H2O Üst Yağmurluk piyasa fiyatı 65 Euro' dur.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Dainese Storm Üst Yağmurluk Fiyatı ve Özellikleri

 
dainese storm ust yagmurluk
Gerçekten efsane! Bunca zaman bir çok yağmurluk modeli hakkında bilgimiz var fakat samimiyetle söyleyebilirim ki hiç birisi Dainese Storm Üst Yağmurluk modeli kadar şık ve dayanıklı değildir. Hayır sadece motor üzerinde değil spor yaparken hatta koşu yaparken bile kullanabilirsiniz diyebilirim. Dış malzemesi bir o kadar yumuşak vücudun üst kısmını tamamen haritalar ve hiç bir yerden pot oluşturmadan fit bir görünüm sunabilir. Dış membran inanılmaz kalın ve çok rahat hareket edilebilir yapıya sahip. İç kısım sürtünmeden oluşan aşınmadan etkilenmesin diye özel kaplama yapılmış ve maksimum nefes alabilir olması sağlanmıştır. Kapşonlu olan yağmurluk, ense kısmında kapşonu katlayıp kolayca kapatılabilir. Boyun kısmı oldukça rahat aynı zamanda teni tahriş etmeyen malzemeler ile doldurulmuştur. Kesimi genel olara dar olduğunu söyleyebiliriz. Dainese ceket beden ölçüleri ile birebir uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Yani ceket 52 bedense Large beden tercih edilmelidir. Ön kısım kısa kesilmiştir, burada motorunuzun deposunu çizilmemesi için özel olarak ayarlanmıştır. Alt pantolon ve üst ceket ayrı ayrı satılmaktadır. Üstelik unisex değil bayan ve erkek kesimleri faklı olarak üretilmiştir. Ultrasonix kaynaklı dikişsiz yapısı ile su geçirmezliğe karşı mükemmel dayanıklıdır. Ayrıca ISO 20471 yüksek görünebilirlik sertifikasyonuna sahip. Kesinlikle kuru temizleme, çamaşır makinası ve kurutma yapılmamalı sadece elde soğuk su ile yıkanmalıdır. Dainese Storm Üst Yağmurluk fiyatı 149 Euro' dur. Fiyat konusunda diğer yağmurluklara göre oldukça yukarıda olduğunu söyleyebiliriz fakat ürün kalitesi oldukça iyidir. Avcılar Motosiklet Online mağazamızdan ürünleri inceleme fırsatı bulabilirsiniz.
 
 
 
 
 
Edindiğimiz tecrübeler ile sizlere Motosiklet Yağmurluk Tavsiye edilen modellerini sunmaya çalıştık. Bu sayfada okumuş olduğunuz Motosiklet Yağmurluk Fiyatları sadece bilgi açısından sunulmaktadır. Ürünleri indirimli fiyatlar ile satın almak için Sitemize üye olup kampanya ve özel ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. İlgili kategorimizde Motosiklet Yağmurluğu almadan önce size sunmuş olduğumuz modelleri şiddetle incelemenizi öneririz. Çok ucuz ve çok düşük fiyatlara %100 su geçirmez ve garantili diye satılan yağmurlukları tavsiye etmeyeceğimizi bildirmek isteriz.
 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.