Motosiklet Montu Önemi!

24-10-2018 16:34
Motosiklet Montu Önemi!

 
 
 
 

Motosiklet Montu Önemi

 


Motosiklet montu, motorla seyahat esnasında gerekli malzemeler arasında yer almaktadır. Önem derecesi açısından bakıldığında ise büyük bir oranla motosiklet kaskından sonra gelir. Düşünün ki belli bir hızın üzerinde motosikletle gidiyorsunuz ve hava çok soğuk. İşte böyle durumlarda motosiklet montu koruyucu vazife görecektir. Böylece, dış koşullardan da bedenin üst kısmına koruma sağlayacaktır. Montların;mevsimlik montlar, kışlık montlar, bayan montlar, deri montlar, yazlık fileli montlar, çocuk motosiklet montları gibi çeşitleri bulunmaktadır. Söz konusu bu montlar, diğer normal montlardan omuz ve dirsek gibi bölgelerde koruma ekipmanları bulunduğundan farklılık gösterir.

 

Bazı insanlar motosiklet kullanmayı bir yaşam tarzı olarak görebilmektedir. Böyle durumlarda belli bir yaşa erişir erişmez bu tutku büyüyerek artmaktadır. Akabinde bir ehliyete sahip olduktan sonra, güzel bir şekilde yola koyulmaktadır. Bundan sonra yapılması gereken şeylerin başında da motosiklet kaskı ve motosiklet montu gelmektedir. Güvenli sürüş teknikleri sonrası gerekli malzemeler de kullanıldıktan sonra motosikletin tadı bir başka olacaktır. O yüzden tutku hırsıyla hayatımızı karartmamak için kurallar dahilinde hareket etmek her zaman fayda sağlayacaktır.


Ülkemiz 2015 yılı istatistik verileri incelendiğinde;resmi kayıtlara göre tüm motorlu araçların %52,5’inin otomobil, %15’inin ise motosiklet oluşturduğu görülmektedir. Bu istatistik göstermektedir ki ülkemizde her 28 kişiden 1’i motosiklet kullanıyor demektir. Ülkemizde motosiklet kullanılmasının elbette çeşitli gerekçeleri bulunmaktadır. Bunların başında sahip olunurken düşük maliyetli olması gelmektedir. Ayrıca sağladığı yakıt tasarrufu sebebiyle ekonomik bir durumdadır. Böylece hemen hemen birçok insan kısa zamanda bu araca sahip olabilmektedir. Motosikletler çevre dostu olduğundan otomobil ve diğer motorlu araçlara kıyasla karbon salımı gerçekten düşüktür. Motosikletler standart bir otomobilin üçte biri kadar yer kaplayarak bunun için özel bir yer ayırmaya gerek bulunmayan araçlardır. Bir yerden başka bir yere giderken yoğun trafikte daha fazla hareket kabiliyeti sunulmaktadır. Motosikletlerin park yeri bulma gibi kolaylıkları bulunmaktadır.

 

Tüm bu avantajlara ve fırsatlara rağmen elbette motosikletleri kullanırken de düzgün ve kurallara uygun şekilde kullanmak gerekiyor. Fakat motosiklet de doğru kullanılmadığı takdirde ölümcül sonuçlara yol açabilmekte ve bir anda çeşitli hayatların kararmasına neden olabilmektedir. Gerçekten motosiklet kullanırken insanlar hayatlarını riske etmek istemiyorsa öncelikle trafik kurallarına uymalı arkasından da kişisel koruyucuları takmalıdır. Kişisel koruyucuların başında ise motosiklet kaskı ile motosiklet montu gelmektedir.

 

 


Kaportamız Motosiklet Montudur!

 

Motosikletlerde araçları koruyan sistemler gibi çeşitli parçalar yoktur. Motosiklet kaskı ve motosiklet montu gibi koruyucular bulunmaktadır. Örneğin motosiklet sürücülerini koruyan herhangi bir kaporta olmadığından motosiklet kullanırken kaza anında hayatta kalabilmek için uyulması gereken kurallara mutlaka dikkat edilmelidir.

 

Motosiklet kullanımında önemli hususların başında doğru bir eğitim almak da bulunmaktadır. Ayrıca diğeri ise doğru güvenlik ekipmanlarını eksiksiz kullanmak gelmektedir. Hem motosiklet ve hem de güvenli sürüşe dair temel bilgileri öğrenerek yola çıkmak aslında daha faydalıdır.


Kullanırken doğru güvenlik ekipmanları hakkında da doğru bilgiye sahip olup, bunları kullanmak gerekmektedir. Doğru motosiklet kullanılmaması sonrası ise çeşit kazalarla baş başa kalınmaktadır. Motosiklet kazaları sonrası acil servise yapılan başvurularda, hastalar multidisiplinertravma yaklaşımı uygulanarak en kısa zamanda ölüm ve sakatlık açısından değerlendirilip klinik olarak tetkik ve tedavileri yapılmaktadır. Ülkemizdeki motosiklet kazalarının bu denli fazla olmasının temel sebepleri, trafikte motosiklet sürücülerine gerekli önemin verilmemesi, ticari amaç için motosiklet ile teslimat yapan firmaların sürücü sağlığına öncelik vermeyen politikalarıdır. Örneğin bazı iş yerleri 30 dakikada teslimat gibi politikalarla çeşitli sürücüleri belli hızla belli yerle ulaşılmasını istemektedir. Motosiklet kullanımının basite indirgenmesi, koruyucu ekipman kullanımının yetersiz olması gibi nedenler ile birçok olayla karşı karşıya kalınabilmektedir. O yüzden hem kurallara uyulmalı hem de ekipmanlar takılmalıdır.

 

 

Motosiklet Montu Tavsiyeleri

 
Sitemizde veya mağazamızda Dünya 'nın en önde gelen markaları olan Dainese, Spidi ve Revit gibi kalitesi ispatlanmış, güvenlik ekipmanları Avrupa standartlarına göre üretilmiş, konforlu ve rahat sürüş sağlayabilen motosiklet montlarını temin edebilirsiniz. Tavsiyemiz üzerine eğer bu markaları tercih ederseniz fabrikasyon hatalara karşıda garantili ürünleri de satın almış olursunuz. Neden bu belirttiğimiz markalar? Çünkü cevabı basit. Hem en çok koleksiyona sahipler, her motosiklet tarzına uygun tasarımlar, kullanılan korumaların hepsi patentli marklar, güvenlik dikişleri, su geçirmezlik, nefes alabilirlik, konforlu iç yapıları, kullanıcının tüm gereksinimlerine cevap verebilen fonksiyonel özellikleri ve daha fazlasını bu 3 markada bulabilirsiniz. Ayrıca bu markalarımız motosiklet sektöründeki tüm yarış organizasyonlarına gönül vermiş, bu sayede deneyimlerine daha çok tecrübe katmış ve  sponsorluk yapmış en önemli markalar arasındadır. Yani adını tüm Dünya 'ya duyurmuş tüm motosiklet severlerin en çok bildiği ve en güvendiği motosiklet ekipmanları arasında yer almış markalardır.
 

 

Motosiklet Montu Fiyatları

 
Bahsetmiş olduğumuz Dainese, Revit ve Spidi markalarının motosiklet montu modellerini www.MotosikletOnline.com web sitemizden online stok güvencesi ve en uygun fiyat ile satın alabilirsiniz ya da Motosiklet Online Avcılar (Adres Krokisi için tıklayınız!) Mağazamızdan tüm motosiklet aksesuar ve ekipman modellerini inceleyebilir ayrıca indirim ve kampanyalardan anında yararlanabilirsiniz. Bizi sosyal medyadan takip ederek ürün görsellerinin ve videolarını izleyebilirsiniz. İndirimli Motosiklet Montu Fiyatları için mutlaka Motosiklet Online Avcılar mağazamıza bekleriz.
 

 

Dainese Mont Fiyatları & Modelleri

 
Dainese 1972 yılında İtalya 'nın Molvena kentinde Lino Dainese önderliğinde kurulmuştur. Motosiklet giyim ve ekipmanları konusunda hizmet veren Dainese firması geniş ürün yelpazesi ile dünyada en gözde markalar arasında yer almaktadır. Güvenlik ve konfor ilkesinden ödün vermeyen Dainese, yıllar içinde geliştirdiği teknolojiler ile en kaliteli malzemeleri kullanarak kendini sürekli yenilemekte olan öncü bir firmadır.

Ürettiği ürün grupları açısından çok zengin çeşitliliğe sahip olan ve Dainese mont çeşitleri ile ilk sıralarda yer alan en popüler markalardan biridir. Dainese deri mont ve ceket tasarımlarıyla tüm motosiklet kullanıcılarına şık ve güvenilir tasarımlar sunar.
 
Dainese mont, ceket ve diğer motosiklet ekipmanları & aksesuarları en uygun fiyat, havale indirimi, kapıda nakit ödeme, hızlı kargo ve 9 taksit avantajı ile burada! En uygun Dainese Mont Fiyatları için mutlaka Motosiklet Online Avcılar mağazamıza bekliyoruz.

Dainese Motosiklet Montu modelleri ve fiyatları için tıklayınız!
 

 
dainese mont fiyatlari
 
 
 
 
 

Revit Mont Fiyatları & Modelleri

 
Motosiklet tutkunu olmayan kişiler için Revit, motosiklet giysileri üreten bir firma olarak görülebilir. Ancak siz bilinçli motosiklet kullanıcıları Revit markasının ne kadar yenilikçi bir firma olduğunu bilirsiniz. Bu yönüyle tüm motosiklet sektörüne ilham verdiği de açıktır. Motosiklet Online olarak 1995 yılından beridir faaliyette olan Revit Türkiye 'nin en yeni ürünlerini güncel olarak stoklarımıza alıyoruz. Bu sayede sizlere sezonun en yeni Revit giyim ekipmanlarını sunuyoruz. Kendi teknolojilerini hızla geliştiren ünlü marka Revit daha fazla kitlelere ulaşmaya devam ediyor.

Revit mont çeşitleri bir hayli fazladır ve her türlü mevsime göre montlar üretir. Revit ceket ve montları stil olarak diğer markalardan ayrı bir çizgide göz kamaştırır. Revit Raceway modelindeki logo, mont tasarımı ile harika bir uyum içinde olması buna bir örnektir. Revit pantolon modelleri Revit mont ile takım olarak kullanıldığında motosiklet sürücüsü inanılmaz bir şıklığa bürünür. Gore-Tex ayrıcalığı ile Defender Pro pantolonu bu şık tasarımlarından biridir. Revit motosiklet montu almaya karar verdiğinizde, öncelikli olarak hangi mevsimde kullanacağınız sorusunu kendinize sormanızı öneririz. Revit 4 mevsim mont çeşitleri genel olarak müşterilerimizin tercihi olmaktadır. Ülkemizin hava şartları bölgelere göre değişiklik göstermektedir. Yani buna en iyi kararı siz vermelisiniz ama tavsiyemiz mevsimine göre monta sahip olmanızdır. Motosiklet Online olarak Revit Mont fiyatlarında sizlere en uygun fiyatları sunmaktayız. Revit yağmurluk konusunda da iddialı ürünler üretir, mutlaka yağmurluk alırken bu modelleri inceleyiniz.
 
 
Revit Mont Fiyatları ve modelleri için tıklayınız!
 
 

revit mont fiyat

 
 
 
 
 

Spidi Mont Fiyatları & Modelleri

 
Tasarımları ve fonksiyonel özellikleri ile motosiklet kullanıcıları için tercih edilme sebebi olan İtalyan markası Spidi 1977 'den bu yana Dünya da en gözde motosiklet ekipmanları üretimi yapan firmadır. Edinilen tecrübeler ile sürekli olarak kendini yenileyen Spidi, tüm ürünlerlerinde kullandığı yenilikçi teknolojiler ile şık tasarımlar, konfor ve güvenlikten ödün vermeyen ekipmanlar üreterek bu pazarda büyük pay sahibi haline gelmiştir.
 
Yaklaşık 40 yıllık tecrübesi ile Spidi bir çok deneyimli yarışçıların da sponsorluğunu üstlenmiştir. Kendi güvenlik Labrotuvarlarında (SPIDI LAB) üretilen her bir ürün, profesyonel teknik ekipleri ile defalarca kontrol edilerek son kullanıcıya ulaştırılmaktadır. Aynı zamanda kullanılan H2Out membran ile mont, ceket, eldiven ve pantolon gibi ürünlerde yüksek derecede nefes alabilirlik ve %100 su geçirmezlik sağlanmıştır. Tüm deri ürünlerinde ise özel teknikler kullanarak sürtünmeye ve aşınmaya karşı yüksek dirençli hale getirilmiş ve aynı zamanda rahat ve konforlu kullanım için dizayn edilmiştir.
 
Spidi Mont Fiyatları ve Modelleri içn tıklayınız!
 

 
spidi mont fiyatlari
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.