KTM RC 125 Hakkında Tüm Detaylar

05-04-2023 12:19
KTM RC 125 Hakkında Tüm Detaylar

1 - MOTOR & EGZOZ






- KTM RC 125, kendini kanıtlamış 15 hp, 125 cc sıvı soğutmalı, tek silindirli dört zamanlı motoru maksimum etki için kullanır. Revize edilmiş motor haritalaması, geliştirilmiş tork değerleri ve daha yumuşak, sert güç dağıtımı, bu son teknoloji ürünü güç ünitesinin eşsiz bir performans sergilediği anlamına gelir.





- Daha büyük bir hava kutusu, artırılmış tork ve ultra yumuşak gaz kelebeği tepkisi sayesinde KTM RC 125 roket gibi hattan çıkıp kutup pozisyonuna geliyor.




- Dört supap, çift başlı kamlar ve ultra sert karbon kaplı kam kolları, KTM RC 125'in silindir kapağının daha fazla güç ürettiği ancak efsanevi güvenilirliğini koruduğu anlamına geliyor.





- Motor boyunca iyileştirilmiş hava akışı, KTM RC 125'in daha serin çalışmasını sağlayarak apekse ulaşmak, tur üstüne tur atmak veya yoğun trafikte ilerlemek için gereken optimum performans sıcaklığını verir.



2 - ŞASİ




- Yeni, ultra hafif çerçeve, önceki nesle göre 1,5 kg tasarruf sağlar, kafes çerçeve ve cıvatalı alt çerçeve kullanır, bu da KTM RC 125'e gelişmiş yüksek hız stabilitesi ve artırılmış sürücü hissi verir. Sonuç? Daha hızlı tur süreleri.





- KTM RC 125, önde WP APEX açık kartuşlu amortisör ve arkada daha sportif bir sürüş için revize edilmiş fabrika ayarlarıyla birlikte yeni bir WP APEX amortisör kullanıyor.





- 43 mm WP APEX açık kartuşa, revize edilmiş fabrika ayarlarına sahip ters ön amortisöre sahip olan KTM RC 125, uygun spor motosiklet teknolojisini daha büyük motosikletlerle paylaşmakla kalmaz, aynı zamanda onlar gibi yol tutuşu sağlar. Yeni aks kelepçeleri ve içi boş bir aks da ağırlıktan tasarruf sağlar.





- KTM RC 125'in kontrollü bir şekilde durdurulması, önde 320 mm fren diski ile birleştirilmiş radyal olarak monte edilmiş 4 pistonlu sabit kaliper BYBRE ve arka tekerlekte 230 mm disk fren düzenine sahip tek pistonlu sabit kaliper sayesinde sağlanır. Bunlar yalnızca mümkün olan en iyi yavaşlamayı sağlamakla kalmaz, aynı zamanda 960 gram ağırlık tasarrufu sağlar ve en son teknolojiye sahip ABS teknolojisi sayesinde tamamen kullanılabilir.



- Yepyeni beş kollu jant tasarımında daha az sayıda jant teli ve açık göbekler bulunur, bu da sadece yol tutuş özelliklerini büyük ölçüde iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda en önemlisi 3,4 kg'lık devasa bir döner yaysız kütle tasarrufu sağlar. Bu da pistte daha hızlı dönüş ve caddede daha fazla dayanıklılık anlamına geliyor.



3 - ÜSTYAPI & GRAFİK



- İki tekerlekli yarışların zirvesinden yola çıkan KTM RC 125, KTM RC16 yarışçısının tasarımını hem stil, hem ergonomi hem de iki heyecan verici renk seçeneği ile yansıtıyor.





- Tamamen yeniden tasarlanan, yarıştan ilham alan gövde, CFD (Computational Flow Dynamics - Hesaplamalı Akış Dinamiği) simülasyonları kullanılarak oluşturulan optimize edilmiş aerodinamik sayesinde sınıfında lider rüzgar koruması ve daha yüksek son hız sağlar.




- KTM Supersports'un inkar edilemez "yüzü" olan KTM RC 125, en iyi rüzgar koruması için aerodinamik bir ekrana sahiptir ve optimum görünürlük için LED Gün Işığı Farları (DRL) ve entegre göstergeler ile tamamen yeni LED farlara düzgün bir şekilde dahil edilmiştir.





- Yeni, daha büyük 13,7 litrelik yakıt deposu, KTM Moto3 yarış motosikletinden esinlenmiştir ve sınıfının en iyi yakıt kapasitesini sağlar. Bu, KTM RC 125'in düşük yakıt tüketimi ile birleştiğinde, daha uzağa, daha hızlı ve daha uzun süre gidebileceğiniz anlamına gelir.




- Yeni katlanabilir aynalar daha iyi bir arka görüş sunmak için daha geniştir, ancak daha keskindir ve daha iyi aerodinamik sağlar. Ayrıca daha pratiktirler, dar alanlarda manevra yaparken veya park ederken daha dar bir profil için katlanırlar.



4 - YAZILIM & ELEKTRONİK





- Yepyeni TFT gösterge paneli, ihtiyacınız olan tüm önemli bilgileri bir bakışta görmenizi sağlar veya sezgisel anahtar düzeneği aracılığıyla görmek istediklerinizi özelleştirmenize olanak tanır. Uyarlanabilir ortam ışığı sensörü de ekranın değişen ışık koşullarına otomatik olarak uyum sağlaması anlamına gelir, böylece gece veya gündüz mükemmel görüş sağlarsınız.





- KTM RC 125, SUPERMOTO ABS sayesinde her şeyi serbest bırakabilir. Bu mod, sert frenleme söz konusu olduğunda sürücüye güvenlikten ödün vermeden daha fazla özgürlük sağlar. Bu, arka tekerlekteki ABS işlevselliğinin devre dışı bırakılmasıyla yapılır ve sürücünün arkayı viraja kaydırmasına olanak tanır. Aynı zamanda, arka tekerleğin yukarı kalkma algılaması da devre dışı bırakılarak arka tekerleğin yukarı kalkmasına izin verilir, ancak aşırı bir ön tekerlek kayması tespit edilene kadar fren basıncı ön tarafta tutulur ve bu noktada ABS müdahale eder. Bu aynı zamanda sürücünün viraj alırken veya yol frenlemesi yaparken daha fazla fren basıncı uygulayabileceği anlamına gelir.





- Yepyeni bir LED far, KTM RC 125'de ileriye giden yolu aydınlatıyor. Gündüz farları ile birlikte çok geniş bir huzme sağlayan bu far, optimum görünürlük ve KTM model yelpazesinin geri kalanıyla uyumlu ayırt edici bir görünüm garanti eder. Keskin bir LED arka lamba görünümü tamamlar.



5 - ERGONOMİ 






- Tur sürelerini kısaltmak ve sürücülere mükemmel kurulumlarını sağlamak için pistte tasarlanan bu klipsli gidonlar, 10 mm yükseklik ayarına sahiptir, böylece yarış bittiğinde daha rahat, günlük uygulamalar için yükseltilebilir.



- Tamamen yeni KTM RC 125 selesi, kesintisiz, sınırsız sürücü hareketi için geliştirilmiş bir profile sahiptir ve aynı zamanda daha iyi konfor için daha kalın, ergonomik şekilli köpüğe sahiptir. Tüm hava koşullarında tutuşu iyileştirmek için kavrayıcı, dayanıklı bir dış malzeme eklenmiştir.





- Yeni hafif ayaklıklar, virajların derinliklerine doğru kranklandığınızda sizi sıkıca sabit tutmak için en uygun geometriye sahiptir.

- Katlanır ayak kolları, düşme durumunda istenmeyen kırılmaları önler, aynı zamanda büyük yatış açılarında pegleri sıyırmanız durumunda motosikletin çevrimiçi ve bozulmadan kalmasını sağlar.




- Daha kalın, daha konforlu bir yedek koltuk, yolcunuzun sürüşten sizin kadar keyif almasını sağlarken, ıslak havaya dayanıklı malzemeye sahip yeni bir koltuk kılıfı, yağmurda bile koltuk tutuşunun her zaman korunmasını sağlar. Yeni, ergonomik alüminyum tutma kolları paketi tamamlıyor.





- KTM RC 125, sürücülerin hareketlerini kısıtlamadan motosikletle maksimum temas sağlamak için tasarlanmış sürücü merkezli bir düzene sahiptir. Diz bölgesi, mümkün olan en geniş temas alanı ile mümkün olduğunca dar olacak şekilde ergonomik olarak geliştirilmiştir.





IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.