KTM 390 Adventure Hakkında Tüm Detaylar

07-04-2023 14:10
KTM 390 Adventure Hakkında Tüm Detaylar

1 - MOTOR & EGZOZ




- KTM 390 ADVENTURE kompakt olabilir, ancak gaz kelebeği çevirme kavraması, ufka doğru ittiği tam 44 beygir gücü uyandırır. Sağlam sıralı 6 vitesli vites kolu, QUICKSHIFTER + ve özenle ayarlanmış vites oranı ile birleştiğinde, KTM 390 ADVENTURE böylece yumuşak bir güç dağıtımıyla her türlü arazide hızla ilerler. Maceraya yeni başlayanlar da KTM 390 ADVENTURE'ı A2 ehliyetle kullanabilir.


2 - ŞASİ






- KTM 390 ADVENTURE, güçlü olduğu kadar hafif bir kafes şasiyle donatılmıştır - tıpkı birkaç şampiyonluk unvanının tozunu atmış olan KTM 450 RALLY gibi. Bu sağlam omurga, KTM 390 ADVENTURE'a istikrarlı yol tutuşu ve ideal esneklik ve sertlik dengesi sağlar. 1430 mm dingil mesafesi ve 63,5 derece kafa açısı ile birleştiğinde, bu makine en zorlu yollar için üretilmiştir.





- KTM 390 ADVENTURE, en zorlu araziler için uzun yıllar boyunca geliştirilen WP APEX süspansiyonu ön ve arkada sunar. Sonuç, her türlü maceraya hazır, sınıfının en iyisi yol tutuşudur. Son teknoloji WP APEX şok, zorlu koşullarda uzun mesafeler sürmek için hassas bir şekilde ayarlanmıştır. Ayarlanabilir yay ön yükü ve geri tepme sönümlemesi sayesinde her şey sürücüye, koşullara ve mevcut maceraya mükemmel şekilde uyarlanabilir.





- KTM 390 ADVENTURE, en zorlu yolların bile üstesinden gelebilecek dayanıklı iç lastiksiz jantlarla donatılmıştır. Arazi lastikleri ile birlikte, jant telleri vahşi doğadaki her türlü gezinin üstesinden gelebilir ve jantlardaki çizikler veya çatlaklar konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.





- Gerçek bir macera için menzile ihtiyacınız vardır. İşte bu yüzden KTM 390 ADVENTURE'ı 14,5 litre yakıt kapasitesi ve mükemmel yakıt verimliliği ile geliştirdik. Bu, uzak vahşi doğada 400 kilometre bile kat etmeyi kolaylaştırır. Buna ek olarak, yakıt deposu önemli bir tasarım öğesi ve teknik bileşendir: Arazi kullanımından ödün vermeden her boyuttaki sürücüye mükemmel ergonomi sunar.



3 - ÜSTYAPI & GRAFİK






- KTM 390 ADVENTURE, karakteristik KTM kaportası ve kusursuz KTM grafikleriyle süslenmiştir. KTM'nin ralli mirası, agresif görünümün yanı sıra mükemmel ergonomide de kendini gösteriyor. Bu, far maskesinde ve alçak ön çamurlukta zaten fark edilir. Ayaklıklar üzerinde dururken optimum kontrol için, depo spoyleri ve arka yan paneller koltuktan biraz daha geniştir. Yakıt deposunun şekli de zorlu arazilerde maksimum hareket özgürlüğü için tasarlanmıştır. Motoru ve arka susturucuyu hasara karşı koruyan sağlam motor koruması da şunu açıkça ortaya koyar: kir bir sorun değildir.





- KTM 390 ADVENTURE'ın gösterge panelini son teknoloji ürünü, renkli bir TFT ekran süslüyor. Sınıfının en iyi ekran arayüzü ortam ışığına göre otomatik olarak ayarlanır. Güçten en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olmak için, vites yükseltme zamanı geldiğinde devir sayacı yanıp söner. 5 inçlik ekranın okunması kolaydır ve size tüm önemli bilgileri iyi organize edilmiş bir şekilde gösterir. Gidon üzerindeki çok işlevli menü düğmeleri, hangi bilgileri görmek istediğinizi seçmenizi kolaylaştırır.





- Bazı maceralar daha uzun sürer. Ancak KTM 390 ADVENTURE'ın sınıfının en iyisi olan ultra parlak LED ışıkları sayesinde her zaman evinizin yolunu bulursunuz. LED'lerin tasarımı daha büyük KTM ADVENTURE makinelerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece mükemmel aydınlatma ve görünürlük sağlamakla kalmazlar, aynı zamanda kompakt bir tasarıma sahiptirler - motosikletin toplam hacmini azaltırlar.





- Er ya da geç, otoyolun üzerinde olacak. Neyse ki KTM 390 ADVENTURE sağlam ve etkili bir ön camla donatılmıştır. İnce profili sayesinde sürücü motosikletin etrafında engellenmeden hareket edebilir. Ön cam kirle dolu olsa bile öndeki görüş de kısıtlanmaz. Dahası, ön cam sürüş gereksinimlerine bağlı olarak daha alçak veya daha yüksek bir konuma monte edilebilir ve KTM PowerParts kataloğunda bir dizi farklı ön cam bulunabilir.



4 - ERGONOMİ & KONFOR






- Şunu açıklığa kavuşturalım: KTM 390 ADVENTURE tamamen zorlu arazilerle ilgilidir. Ralli tarzı ön camdan off-road ayak pedallarına kadar bu motosiklet gerçek bir macera makinesidir. Uzun mesafelerde bile sürüş konforu, mükemmel arazi manevra kabiliyeti ve eşsiz sürüş kabiliyeti: KTM 390 ADVENTURE, keşfedilmemiş parkurlarda mutlak kontrolü sağlamak söz konusu olduğunda ön plandadır.





- KTM 390 ADVENTURE, rakipsiz konfor ve kontrol sunan iki parçalı bir seleye sahiptir. Selenin daha dar olan ön kısmı sayesinde motosiklet sadece küçük sürücüler için daha kolay tırmanmakla kalmaz, aynı zamanda zorlu arazilerde daha kolay kontrol edilir. Hava filtresi kutusuna ve küçük bir saklama bölmesine erişim sağlayan sele kolayca çıkarılabilir. Ayrıca KTM PowerParts ekibi, ister konfor ister sürüş tarzı açısından olsun, tüm ihtiyaçlar için farklı koltuklar geliştirmiştir.





- Doğrudan KTM'nin off-road modellerinden alınan geniş, sağlam ayaklıklar, KTM 390 ADVENTURE'ın neler yapabileceğini açıkça ortaya koyuyor. İster ayakta ister oturarak saatlerce sürüş konforu için tasarlanan ayaklıklar, yol ve arazi botları için mükemmeldir. Gerçekten zorlu sürüşler için, kolayca çıkarılabilir kauçuk ekler ile donatılmıştır.



5 - YAZILIM & ELEKTRONİK






- KTM 390 ADVENTURE asfaltta da hiç zorlanmaz: düşük ağırlık merkezi, çevik yol tutuşu ve 19 inçlik ön tekerleği ile tüm virajlarda zahmetsizce ilerler. Yüksek teknolojili motosiklet denge kontrolü sayesinde fren kolunu her zaman güvenle çekebilirsiniz. Denge Kontrolü, sürücünün virajın ortasında bile tam frenleme gücünü kullanmasını sağlar: Sistem, motosikletin mevcut dinamiklerini izler ve değerlendirir, frenleme sırasında güvenliği ve dengeyi artırır.





- Asfalt yol çakıllı bir piste dönüştüğünde, KTM 390 ADVENTURE sürücüleri kolayca OFFROAD sürüş moduna geçebilir. Bu modda, çamurlu su birikintileri ve derin kumla daha iyi mücadele edebilmeniz için arka tekerleğin bir miktar kaymasına izin verilir. OFFROAD SÜRÜŞ MODUNDA, OFFROAD ABS de etkinleştirilir. Bu, en iyi Chris Birch taklidinizi yapmanıza, arka tekerleği kilitlemenize ve virajda kaymanıza olanak tanır. Ayrıca, OFFROAD SÜRÜŞ MODU ayarları motor durdurulduğunda veya makine kapatıldığında korunur. Böylece motor tekrar çalışır çalışmaz hemen devam edebilirsiniz.





- İhtiyacınız olduğunda çekiş: KTM 390 ADVENTURE üzerindeki Motosiklet Çekiş Kontrolü (MTC), arka tekerlek hızı sürüş durumuna uygun değilse hemen tepki veren, yatış açısına bağlı bir sistemdir. Basitçe söylemek gerekirse, motosiklet çekiş kontrolü milisaniyeler içinde tepki verir, kaymayı azaltmak ve patinajı durdurmak için motor gücünü azaltır - ve siz güvenli bir şekilde ilerlemeye devam edersiniz.





- Bir maceradayken bile bağlantıda kalmak istersiniz. KTM connect ile KTM 390 ADVENTURE akıllı telefonunuza bağlanabilir. TFT ekran üzerinden arama yapabilir, müzik dinleyebilir ve isteğe bağlı adım adım navigasyonu kullanabilirsiniz.



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.