Honda Africa Twin Ekipman Kombini

04-08-2018 11:22
Honda Africa Twin Ekipman Kombini
Motosiklet Online 'dan herkese Merhabalar,


Bugün Honda Africa Twin kullanıcıları için hazırladığımız kombinleri sizlerle paylaşacağız, haydi birlikte göz atalım.

İlk kombinimizde Arai Tour-X4 Kask, Spidi 4Season H2Out Mont, Revit Sand Pro Eldiven, Dainese Amsterdam D-Dry Pantolon ve Dainese Latemar Gore-Tex Bot kullandık. Seçmiş olduğumuz bu ürünler dünya çapında kendini kanıtlamış olup, maksimum güvenlik ve konfor sağlamaktadır. Kullandığımız ürünleri kısaca sizlere tanıtalım.
 
 


arai tour-x4 kask  Arai Tour-X4 Kask, SFL (Süper Fiber Laminat) dış kabuğuyla diğer malzemelere göre daha hafif ve daha güçlüdür. Arai Tour-X4 Kask modelini kapalı kask, enduro kask ve kros kask olarak 3 farklı şekilde kullabilirsiniz


spidi 4season h2out mont Spidi 4Season H2Out Mont, 4 mevsim kullanabileceğiniz, sürtünmeye karşı yüksek dirençli kumaştan üretilmiştir. Spidi 4 Season H2Out Mont, çıkartılabilir su geçirmez aynı zamanda nefes alabilir H2Out membranlı iç astar ve Spidi Thermo Liner termal içlik ile donatılmıştır. Bu sayede tüm sezon kullabileceğiniz mont modelleri arasındadır.



revit sand pro eldiven  Revit Sand Pro Eldiven, üst ve parmak bölgelerinde TPR esnek korumalar ile donatılmış, avuç içi bölgesinde ise deri malzeme kullanılarak maksimum güvenlik sağlayan eldiven modellerindendir. 



dainese amsterdam d-dry pantolon  Dainese Amsterdam D-Dry Pantolon, sürtünmeye karşı yüksek dayanıklı polyamid dış kumaştan imal edilmiş, şehir içi ve uzun mesafeli sürüşler için uygun motosiklet pantolonudur. 



dainese latemar gore-tex bot  Dainese Latemar Gore-Tex Bot, sürtünmeye ve aşınmaya karşı dayanıklı A sınıfı dana derisinden üretilmiştir. Su geçirmez aynı zamanda nefes alabilir Gore-Tex membranı sayesinde hertürlü hava koşulunda kullanabileceğiniz motosiklet bot modelidir.

 
 
Arai Kask, Spidi Mont, Revit Eldiven, Dainese Pantolon ve Bot kullandığımız bu kombinde sizlere Africa Twin'e uyumluluğunun yanı sıra maksimum konfor ve maksimum güvenlik sağlayacak ürünleri sıraladık. Honda Africa Twin Aksesuarları ve adını ispatlamış Arai, Shoei, Schuberth, Agv, Nolan, Nexx, Dainese, Spidi, Revit, Tucano Urbano gibi bir çok ürünü sitemiz üzerinden online stok güvencesi ve uygun fiyat ile satın alabilir ayrıca ürünleri denemek için veya daha çok çeşidi sizlere sunabilmek için Avcılar E-5 Yanyol üzerindeki MotosikletOnline mağazamıza bekliyoruz.
 
MotosikletOnline adres için tıklayınız.
 
Diğer kombin ve yazılarımız için tıklayınız.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.