Givi OBK58B Trekker Outback Çanta

08-09-2019 16:20
Givi OBK58B Trekker Outback Çanta
       
 
 
 
 
 
 
    

 

 

 

Givi OBK58B Alüminyum Çanta İncelemesi 

 

 

 


Motosiklet Online’ dan herkese merhaba.

 

Bugün sizler için Givi OBK58B Trekker Outback Çantanın özelliklerinden bahsetmeden önce bu konu ile alakalı en çok sorulan sorulardan birine cevap vermek istiyorum.

 

 

 

 

 


Neden alüminyum çanta tercih etmeliyiz?

 

 

 


-Öncelikle çok daha güvenlidir.

 

-Gerek kaza durumunda içindekilerin korunması açısından daha üstün bir koruma sağlar. Seyahat esnasında çanta ya da çantalarımızın içerisinde giysilerimizden ziyade daha değerli ve kırılabilecek eşyalarımızı da çantamızın içerisinde oluyor. Örneğin laptop, video kamera, tablet ve kamp eşyalarımız olabilir.


- Güvenlik demişken yolculuk esnasında gece ya da gündüz konaklamalarımız, ormanda ve plajda kamp yaparken, tur dışında da günlük kullanırken motosikletimizi her zaman güvenlikli garaj ya da alanlara bırakamıyoruz. Buda bize çantalarımızın içinde eşyalarımız için başka bir güvenlik durumu yaratıyor. HIRSIZLIK. Bu tarz hırsızlık olaylarını güvenli şekilde en aza indiren alüminyum çantalardır.


-Bir başka konu ise görünüm, tasarım ve kullanım


-Tekstil çantalar plastik ve alüminyum çantalara göre çok daha kolay şekilde kirlenir ve temizlemekte bir o kadar zordur. Plastik ve alüminyum çantalar hem yağmur ve su geçirmez hem de çok kolay ve basit şekilde temizlenir.

 


- Görünüm ve tasarıma baktığımızda alüminyum çantalar diğer tüm tekstil ve plastik çantaları arada büyük bir fark yaratarak geride bırakıyor.

 


- Çantalar arasındaki en belirgin kısımlarından bahsettikten sonra asıl bahsetmek istediğim Givi OBK58B Trekker Outback Çanta ve bu çantayı motosikletimiz için neden tercih etmeliyiz.

 

 

 


          

 
 
 
 
 -Komple alüminyum profilden imal edilen Givi OBK58B Trekker Outback Çanta, her motosiklete uyum sağlayabilmesi için küçültülmüş boyutlara sahip, 58 Litre kapasitesi ile 2 adet kapalı kask veya çene açılır kask sığdırılabilen, maksimum 10 kg ağırlık taşımaya uygun alüminyum arka çanta modelidir.
 
 
 

 

 

 

-Seyahat için ihtiyacımız olan kapasiteyi sunan Givi OBK58B Trekker Outback Çanta ile yolculuklar hem daha güvenli hemde daha keyifli.

 


 

             

 

 

 


-Opsiyonel olarak Givi file modelleri ile çanta içine ve dışına eşya konulabilir,

 


-Givi T512 iç çanta ile eşyalarımız için zorlu koşullarda su geçirmezlik sağlanabilir.

 

 


               

 

 

 


-Ayrıca Givi E172 Sırt dayama aparatı sonradan montaj edilebilir ve artçı için yolculuklar daha keyifli hale gelir.

 

 

 


 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.