Dainese Storm Jacket

15-09-2019 15:28
Dainese Storm Jacket

 
 
 

 

  DAİNESE STORM JACKET ve PANTS İNLECEME VE YORUM



 

 

  Yaz sezonunun artık sona ermesiyle beraber sonbahar kış sezonuna ufak ufak girmiş bulunuyoruz. Sonbahar ile gelen yağmurlar ile dolaptaki yağmurlukları çıkartma eski yağmurluklarımızın yerini yeni yağmurlukların alma zamanı geldi. Bu yüzden bugün sizler için Dainese storm jacket ve altını inceleyeceğiz…


 

 


  DAİNESE STORM JACKET

 

 



  
 
 

 
 

  Dainese storm yağmurluk modeli çıkarılabilir kapüşon ile donatılmıştır. Kapüşon kask ile aynı anda beraber kullanılamaz, tek başına kullanılması uygundur. Günlük kullanımlara orman gezilerine ve kamp tarzı etkinliklerinizde kullanabilirsiniz. Dainese, kadın motosiklet kullanıcılarını da düşünerek dainese storm jacket lady  modelinin kesimleri kadın motosiklet sürücülerine göre tasarlanmıştır.

 

 


 


  Yeni koleksiyon Dainese Storm Yağmurluk Antrasit Sarı (Üst ve altı), maksimum su geçirmezlik sağlayabilen dikişsiz kaynak yapıya sahip, son derece hafif ve rahat üst yağmurluk modelidir. ‘ISO 20471 yüksek görünebilirlik sertifikasyonu’. Yumuşak ve kalın dış kabuğun altında sürtünmeden oluşan aşınmayı engellemesi için tekstil kaplama ile örülmüştür. Böylece yağmurluğun uzun ömürlü kullanılmasına olanak sağlanmıştır.

 

 


 


Man modeli: https://www.motosikletonline.com/urun/dainese-storm-ust-yagmurluk-ant-sari

 

 



Lady modeli: https://www.motosikletonline.com/urun/dainese-storm-bayan-ust-yagmurluk   

 

 


 


 *TANITIM VİDEOhttps://www.youtube.com/watch?v=3NffgfQ_wfQ

 

 


 

DAİNESE STORM PANTS

 


 


 

 

 

 


 


 

   Yeni koleksiyon Dainese Storm Alt Yağmurluk Antrasit, Dainese storm jacket ile aynı kumaş yapısına sahiptir. Üzerindeki Dainese yazıları aynı zamanda Reflektif yansıtıcı özelliğine sahiptir. Bel kısmı ayarlanabilir lastikli, paça kısmında ise gerek paça boyunu ve bolluğunu ayarlamak için cırt sistemi bulunmaktadır. Dainese storm jacket ve pants ürünlerinin kendilerine özel su geçirmez taşıma çantaları ile ağırlıkları 400gr’dır.

 

 


 

Man modeli: https://www.motosikletonline.com/urun/dainese-storm-alt-yagmurluk


 


 

Lady modeli: https://www.motosikletonline.com/urun/dainese-storm-bayan-alt-yagmurluk

 


 


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.