2021 Koleksiyon LS2 Storm Kapalı Kask Modelleri İncelemesi

2021 Koleksiyon LS2 Storm Kapalı Kask Modelleri İncelemesi

 

2021 Yeni Koleksiyon Ls2 Storm Kask Hakkında Bilgilendirme


 

Ls2 Storm kask modelleri dik oturuş pozisyonuna sahip tüm motosikletler için tasarlanmıştır. LS2 Strom kasklar, dış kabuk yapısında ECE R 22.05 güvenlik sertifikasyonuna sahip yüksek dirençli ve hafif yeni nesil teknoloji KPA yani kinetic polimer alaşım kullanılarak bedenlerine göre 2 farklı kabuk yapısında üretilmektedir. Kaskın İç kabuk yapısında darbe emici çok katmanlı ve yüksek yoğunluklu havalandırma kanallarına sahip EPS iç köpük kullanılmıştır.

 


 

Sahip olduğu özellikleri ve güvenlik sertifikaları ile LS2 storm rakiplerinden ayrışmaktadır. Kaskın dış yüzeyinde tepede ve çene üzerinde olmak üzere ayarlanabilir hava girişleri mevcuttur. Arka tarafında ise geniş hava tahliye kanalları konumlandırılmıştır. Böylece sıcak yaz sürüşlerinde yüksek konfor ile serin bir sürüş imkanı sunmaktadır. Aynı zamanda kaskın hava alır yapıya sahip olması sayesinde terleme ile oluşan kötü kokuların da bir miktar önüne geçilmektedir. LS2 Storm ve genel olarak tüm kask kullanımlarınızda mutlaka buff/bandana veya balaklava tercih etmeniz en doğru seçenek olacaktır. Kaskınızın uzun ömürlü olmasını sağlamak sadece basit bir buff kullanımıyla mümkün olabilmektedir. Aksi durumda ter gibi etmenler kaskın iç pedlerinin hızlıca özelliğini kaybetmesine sebep olmaktadır.


 

 

Vizör kısmında, A sınıfı polikarbon çizilmeye karşı dayanıklı, geniş görüş açılı vizör kullanılmıştır. Vizör, UV filtreli olup güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı dirençli olmasının yanı sıra buğulanmayı azaltan yapıya da sahiptir. Kış ayları için pinlock kullanımı düşünülerek ekstra pinlock tırnakları vizörün iç yüzeyinde mevcuttur.


 

Kış sürüşleri demişken kısaca Pinlock kullanımından da bahsetmemiz faydalı olacaktır. Pinlock kış günlerinde vizörümüzü açmadan ve buğu yapmadan güvenli sürüş yapmanızı sağlar. Motosiklet sürüşlerinde en tehlikeli 2 konunun biri üşümek/ıslanmak diğeri görüşünüzün kaybolması. Bu sebeple kış sürüşlerinde mutlaka pinlock kullanarak görüşünüzün bozulmamasını sağlayabilirsiniz. İlave olarak, LS2 Storm kaskın geliştirilmiş vizör mekanizması ile kolay bir şekilde vizör değişimini gerçekleştirebilmektesiniz.


 

 

LS2 Storm kask sahip olduğu dahili güneş vizör mekanizması ile özellikle yaz sürüşlerinizde ekstra gözlük ihtiyacı olmadan rahat bir kullanım imkanı vermektedir.


 

Kaskın iç kısmında hipo-alerjik, çıkarılabilir ve yıkanabilir iç astar, lazer kesim yanak pedleri ve çene perdesi ile bizleri karşılamaktadır. Lazer kesim yanak pedleri, LS2 Storm kaskın yüzünüze yüksek bir uyum ile tam oturmasını sağlarken, olası darbelerde kaskın koruma işlevini en uygun şekilde yerine getirmesini sağlamaktadır.


 

 

LS2 Storm, Double-D’den sonra en güvenli bağlantı olarak kabul edilen çelik mikrometrik bağlantı kayış tokası ile güvenli bir bağlantı sunmaktadır.


 

Son olarak, kış aylarında boyun bölgesini soğuktan korumak amacıyla hava girişini engelleyen alt boyun pedine de sahiptir.

 

LS2 Storm Kask Fiyatları ve Tüm Desenleri İçin Tıklayınız! 

 


 

Bir sonraki blog yazımızda görüşmek üzere…

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.