Yeni Husqvarna Vitpilen 401 Hakkında Tüm Detaylar

Yeni Husqvarna Vitpilen 401 Hakkında Tüm Detaylar

Hadi Gelin Yeni 2024 Model Husqvarna Vitpilen 401 'i Detaylı İnceleyelim!






Dış Görünüşü

Vitpilen 401, büyük ölçüde karanlık tavrına karşı mükemmel bir kontrast sunan cesur beyaz depo kapaklarıyla kesinlikle kalabalığın arasından sıyrılıyor. Gövde, konforlu bir sürüş sağlamak için ince ve minimaldir; bronz motor kapakları ise bu benzersiz ama abartısız makineye son rötuşları ekler.





Farlar

Yeni ön ve arka LED lambalar, özellikle düşük ışık koşullarında gelişmiş aydınlatma sunar. Gelişmiş aydınlatma performansı ve daha iyi görünürlük için en son LED teknolojisini kullanarak, şehir içi ortamlarda sürüş hem sürücü hem de diğer yol kullanıcıları için daha güvenlidir. Ön lambadaki LED konumlandırma halkası, gün ışığında çalışan bir ışık görevi görür ve Vitpilen'e ayırt edici bir premium görünüm kazandırır.





Gidon

Daha yüksek ve daha düz roadster tarzı gidonlar, dengeyi artırmak için revize edilmiş bir ofsete sahip siyah anodize, dövme alüminyum üçlü kelepçelerle birlikte takılmıştır. Otantik tasarımın minimalist görünümüne uygun olarak, gidona monte edilmiş gösterge paneli yalnızca hız, yakıt seviyesi ve seçilen vites gibi temel bilgileri gösterir.





Depo

Estetik olarak şekillendirilmiş 13 litrelik yakıt deposu, Vitpilen 401'in merkezi bir özelliğidir. Makinenin kendine özgü görünümüne katkıda bulunan depo kapağı, makine üzerindeki hareketlerin tamamen sınırsız olmasını sağlamak için yan panellere sorunsuz bir şekilde uyum sağlar. Depo, ikonik Husqvarna Motorcycles logosuna sahip alüminyum bir doldurma kapağı ile tamamlanmıştır.





Sele

Yeni bir cıvatalı kafes alt şasi, Vitpilen 401'in daha geniş bir sürücü yelpazesini barındırmasını sağlamak için tek parça binici ve pillion koltuğunun yüksekliğini 820 mm'ye düşürür. Koltuk süngerinin revize edilmiş eğriliği ve kılıf üretiminde kullanılan yüksek kaliteli malzemeler sayesinde konfor sağlanmıştır.




Tek Silindirli

Vitpilen 401'e güç veren yeni, tek silindirli motor, önceki nesle kıyasla daha büyük bir hacme ve daha hafif bir ağırlığa sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Oldukça kompakt olan modern motor, rafine yol tutuş özelliklerine katkıda bulunur ve pürüzsüz ve kontrol edilebilir güç üretir.





Kolay Vites Değiştirme

Kolay Vites Değiştirme, tüm vites değişimlerinin mümkün olduğunca yumuşak olmasını sağlar. EMS vites kolundaki hareketi algıladığında, gücü anlık olarak sınırlandırarak vites değişimlerinin sorunsuz olmasını sağlar. Basitleştirilmiş bir sürüş deneyimi için Vitpilen 401'de vites değiştirirken debriyaja gerek yoktur.





Frenler

Vitpilen 401, 320 mm ön disk ve 240 mm arka disk ile birlikte hidrolik ByBre fren kaliperleri ile donatılmıştır. Son teknoloji ürünü Bosch viraja duyarlı ABS sistemi, farklı koşullarda en üst düzeyde güvenlik sağlar ve arka tekerlekte ABS'yi devre dışı bırakan bir Süpermoto modu içerir. Tüm bileşenler, her durumda kontrol edilebilir ve güven uyandıran frenleme performansı sağlamak için en yüksek standartlarda üretilmiştir.





Sürüş Modları

Vitpilen 401, kullanılabilirliğini artırmak için birden fazla elektronik sürücü yardımcısı ile donatılmıştır. Sürüş modları iki güç ayarı sunar - Sokak ve Yağmur. Sokak standart olarak devreye girerken, Yağmur daha az agresif bir gaz tepkisi için olumsuz hava koşullarında etkinleştirilebilir. En üstte bir hız sınırlayıcı işlevi, sürücülerin gaz kelebeği tamamen açık olsa bile aşılmayacak bir seyir hızı ayarlamasına olanak tanır.





Egzoz

Tamamen yeniden tasarlanan ve özenle monte edilen yeni egzoz sistemi, çift katalizör sistemi sayesinde EURO 5+ yönetmeliklerini karşılıyor. Yüksek mukavemetli çelikten üretilen egzoz, önceki nesle kıyasla şimdi iki kilogramlık önemli bir ağırlık azalması sunuyor. Susturucu, Vitpilen 401'in kendine özgü tarzını tamamlamak için birinci sınıf mat siyah kaplamayla tamamlanmıştır.





Motosiklet Çekiş Kontrolü (MTC)

Motosiklet Çekiş Kontrolü (MTC), entegre 3D sensörden gelen yatış açısı verilerini hızlı bir şekilde işleyerek seçilen sürüş modu Sokak veya Yağmur'a uyum sağlar. Bu, Vitpilen 401'in her virajda çekişi korumasına yardımcı olur. Alternatif olarak MTC, virajlarda sürüklenmek ve çok daha canlı bir sürüş deneyiminin tadını çıkarmak isteyen ileri düzey sürücüler tarafından kapatılabilir.





Şasi

Yeni çelik kafes şasi, Vitpilen 401'in karakterinin ve çevikliğinin temelini oluşturmaktadır. Hidro-şekillendirilmiş borular, sadece güçlü değil, aynı zamanda düşük ağırlıklı bir çerçeve oluşturmak için düzgün bir şekilde robot kaynakla bir araya getirilmiştir. Bu montaj işlemi, sürücüye çevik kullanım ve ayrıntılı geri bildirim sağlar. Belirli esneklik özellikleri kadroda tasarlanmıştır ve WP süspansiyonla birlikte Vitpilen 401 konforlu bir sürüş deneyimi sunar.





Süspansiyon

Vitpilen 401'in WP süspansiyonu, en üst düzey kalite ve işçilikle üretilmiştir. Önde, sıkıştırma ve geri tepme sönümlemesi ayarlanabilir WP APEX açık kartuş çatallar, dinamik kullanım için 43 mm çapındadır ve 150 mm hareket mesafesi sunar. Arkada, şok aynı hareketi sunarken, aşamalı yay tasarımı her boyuttaki tümsekleri kolaylıkla emer. Şok, ayarlanabilir ön yük ve geri tepme sönümleme ayarlarına sahiptir ve daha yüksek düzeyde sürücü geri bildirimi için doğrudan salınım koluna bağlanmıştır.





Ergonomi

Gözden geçirilmiş ergonomi, gelişmiş bir sürüş deneyimi sağlar. Daha yüksek gidon ve artırılmış boyutlar sayesinde daha dik ve konforlu bir sürüş pozisyonu elde edilmiştir. Aynı zamanda, azaltılmış duruş yüksekliği, geliştirilmiş daha yuvarlak sele şekli sayesinde dururken güvenli bir duruşa sahip olmaya yardımcı olur. Biraz daha uzun dingil mesafesi çeviklikten ödün vermeden dengeyi artırırken, 15 mm daha alçak sele yüksekliği sürücüyü ağırlık merkezine daha yakın hale getirir. Revize edilmiş üçlü kelepçe ofseti ile birlikte, tüm sürücüler yaratılan güven uyandıran sürüş pozisyonundan faydalanacaktır.





Lastikler ve Jantlar

Altı kollu, 17" jantlar Vitpilen 401'in tasarımında öne çıkan bir özelliktir. Stil ve denge sunan jantlar aynı zamanda sağlam ve güvenilirdir. Michelin Power 6 lastikler, asfaltta olağanüstü yol tutuş ve öngörülebilirlik özellikleriyle donatılmıştır.





Salınım Kolu

Yeniden konumlandırılmış merkez dışı WP şokunu barındırmak için yeni, dökme alüminyum salınım kolu kullanılmıştır. Gelişmiş denge ve öngörülebilir yol tutuşu için dikkatle hesaplanmış bir sertlik sunan salınım kolunun eğriliği sadece modern bir görünüm yaratmakla kalmaz, aynı zamanda yeni susturucu için ek alan sağlar.





Bağlantı Ünitesi

Standart olarak takılan Bağlantı Ünitesi ile Vitpilen 401, sürücülere sürüş deneyimlerini geliştirmek için çeşitli işlevler sunar. Bluetooth üzerinden bağlanan bir akıllı telefon ile gelen aramalar yanıtlanabilir, müzik çalınabilir ve Ride Husqvarna Motorcycles uygulaması kullanılarak navigasyonun Turn-by-Turn talimatları gösterge panelinden takip edilebilir. RCM, Uzaktan Kumanda Modu, sürücünün uygulamayı gidon düğmeleriyle kontrol etmesini sağlar ve ayrıca gelecekteki özelliklerin temelini oluşturur.





TFT Gösterge Paneli

Yapıştırılmış cam ekrana sahip yeni ve geliştirilmiş 5" TFT gösterge paneli sürücülere hayati bilgileri gösterir. Seyir hızı, yakıt seviyesi ve seçilen vites net bir şekilde görüntülenir ve bir bakışta görülebilir. Gidonun sol ucundaki yeni arka ışıklı anahtar küpleri ile kontrol edilir.





Hırsızlığa Karşı 

Vitpilen 401'de hırsızlığa karşı koruma sağlamak için standart olarak bir immobilizer bulunmaktadır.





Servis

Yeni motor düzeni daha iyi performans, güvenilirlik ve servis kolaylığı sağlar. Tüm filtreler artık rutin bakımı hızlandırmak ve basitleştirmek için motorun aynı tarafında rahatça konumlandırılmıştır. Motorun montajında kullanılan ileri mühendislik teknikleri sayesinde, yağ, yağ filtresi ve hava filtresinin 1.000 kilometrede yapılan ilk yağ değişiminden sonra artık yalnızca 10.000 kilometrede bir değiştirilmesi gerekiyor.





IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.