Shoei Kapalı Kasklar, Fiyatları ve İnceleme

Shoei Kapalı Kasklar, Fiyatları ve İnceleme

 

shoei kask fiyatları modelleri
 
 
 

Shoei Kapalı Kask Fiyatları ve Modelleri

 
 
Dünya 'nın en güvenli kask markalarından birisi olan Shoei Helmets firmasının üretmiş olduğu tüm kask segmentlerinin yanı sıra, bu kategorimizde motosiklet tarzına uygun Shoei Kapalı Kasklar hakkında öneri ve tavsiyelerde bulunacağız.
 
 
Shoei Kask Türkiye modellerini incelediğimizde 3 çeşit Kapalı Kask modeli bulunmaktadır. Enduro ve Kros kask modelleri ayrı kategorize edilmiştir. Bu kask modellerinin hangi motosiklet tarzına uygun olduğu hakkında öneri ve tavsiyelerde bulunacağız.
 
 

Shoei X-Spirit 3 Kask Fiyatı ve Tavsiyeler


Shoei X-Spirit 3 : Racing motosiklet modelleri için geliştirilmiş, yarış ve pist koşullarında daha çok kullanılan, güçlü dış kabuk yapısına sahip, oldukça hafif ve yüksek performans sunabilen Kapalı Kask segmenti olan Shoei X-Spirit 3 Kask modelidir. Bu kaskların üretim tarihi tahmini olarak 2019 diyebiliriz ve Shoei 2019 koleksiyonunda yer almaktadır.
 

Shoei Kapalı Kask modelleri arasında en üst seviye donatılara sahip, profesyonel kask seçeneğidir. Eğer yüksek süratler de maksimum performans ve konfor sunmasını istiyorsanız, bu kapalı kask seçeneği doğru bir tercih olacaktır. Güncel Shoei X-Spirit 3 fiyatı 949 Euro 'dur. Kask desen renk seçenekleri ve indirimli avantajlı fiyatları için aşağıda bulunan kategorimize tıklayabilirsiniz.
 
 

 

Shoei Gt-Air 2 Kask Fiyatı ve Tavsiyeler

 
Shoei Gt-Air 2 : Dik oturuş pozisyonuna uygun motosiklet tarzları için geliştirilmiş, muhteşem konfor sunan ve aynı zaman da güvenlikten hiç bir şekilde ödün vermeyen Kapalı Kask Modelidir. Güneş Vizörü dahil olan bu kaskta, güvenlik zafiyeti yaratmaması için güneş vizörü boşluğunun dış kabuğu üzerinde ekstra bir fiberglass katman ile güçlendirilerek üretilmiştir. Böylece güneş vizörlü kasklar arasında en güvenli ve eşsiz bir koruma yöntemi sağlamaktadır. Tüm Shoei Gt-Air 2 Kask modelleri 2019 üretimi ve Shoei 2019 koleksiyonudur.
 
 
Shoei Gt- Air 2 Kask modelleri, güvenlik ve konfor bakımından en çok tercih ettiğimiz kasklar arasındadır. Geniş görüş açısı, 3D kesim kaliteli yıkanabilir iç astar yapısı, kulaklık kullanımına uygun bölgeleri, üst geniş havalandırma ve arka 2 ayrı hava tahliyesi, aksesuar olarak ayrı satın alınabilen Sena SRL 2 intercom cihazı için alanları ve muhteşem uyumu ile Naked, Touring, Sport Touring, Enduro kullanıcıları için uzun yolculuklarda veya şehir içi kısa mesafelerde mükemmel bir deneyim olacaktır. Güncel Shoei Gt-Air 2 fiyatı 749 Euro 'dur. Kask desen renk seçenekleri ve indirimli avantajlı fiyatları için aşağıda bulunan kategorimize tıklayabilirsiniz.
 
 
 
 
 

Shoei NXR Kask Fiyatı ve Tavsiyeler

 
 
Shoei NXR Kask : Yüksek süratli performans sürüşleri için geliştirilmiş, güneş vizörü bulunmayan, komple fiberglass dış kabuk malzemesi ile hafif ve oldukça güçlü yapıya sahip Kapalı Kask modelidir. Kabuk boyutu olarak diğer kask modellerinden oldukça küçük bir tasarıma sahiptir. Çok katmanlı organic fiberglass dış kabuk yapısı ve 4 katmanlı EPS iç kabuk yapısı ile her kafa formuna çok iyi uyum sağlarken, darbelere karşı da mükemmel direnç sağlayabilmektedir. Sadece NXR ve X-Spirit 3 serisine uyum sağlayabilen ve aksesuar olarak ek alınan Shoei Photochromic CWR-1PN vizör ile keyifli bir görüş sunabilmektedir.
 
 
 
Shoei NXR Kask modellerini diğerlerinden ayıran en belirgin özelliği küçük boyutlara sahip olmasının yanı sıra tepe ve alın kısmında bulunan, 3 ayrı ayarlanabilen, havalandırması ile yüksek performanslı sürüşlerde en iyi stabil sürüşü sağlar ve arka geniş hava tahliye kanalları ile kaskın aerodinamiği bozulmadan, hava tahliyesi maksimum düzeyde gerçekleşir. Spor ve Racing motosiklet severler için tercih sebebi olan Shoei NXR Kask, bir çok kask test firması tarafından kabul görmüş ve Dünya 'da en geçerli güvenlik sertifikasına sahip olan Kapalı Kask modelleri arasında yer almaktadır. Güncel Shoei NXR fiyatı 650 Euro 'dur. Kask desen renk seçenekleri ve indirimli avantajlı fiyatları için aşağıda bulunan kategorimize tıklayabilirsiniz. Yeni işaretlenmiş Shoei Nxr Kask modellerinin hepsi 2019 üretimi ve Shoei 2019 koleksiyonunda yer almaktadır.
 
 
 
 
 
 

Shoei Kask Fiyatları

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Shoei Kapalı Kask modelleri hakkında güncel fiyat bilgileri ve tüm renk seçenekleri için tıklayınız. Shoei Kask modellerini hakkında detaylı bilgi, yorum ve tavsiyelere ürün sayfasından ulaşabilirsiniz. Online stok, Ücretsiz Hızlı Kargo ve 12 Taksit ile MotosikletOnline 'da!
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.