KTM 890 Adventure Hakkında Tüm Detaylar

07-04-2023 16:12
KTM 890 Adventure Hakkında Tüm Detaylar
CTG





- 2023 için KTM 890 ADVENTURE, turuncu veya siyah renk kombinasyonları seçeneğiyle alışılmışın dışına çıkıyor. Grafikler, her maceradan sonra grafiklerin yeni görünmesini sağlamak için kalıp içi teknoloji ile üretilmiştir.


AERODİNAMİK





- 2023 KTM 890 ADVENTURE, yolda daha iyi rüzgar koruması için KTM Rally'den ilham alan, daha uzun bir ön cama ve benzersiz tampon önleyici aerodinamiklere sahiptir.


YÜKSELTİLMİŞ TFT EKRAN





- Yeni, son teknoloji ürünü tam 5" TFT ekran, altınızdaki makine hakkında bilmeniz gereken her şeyle sizi bilgilendirir. Geliştirilmiş işlevselliğe sahip her bir fonksiyon, kullanıcıya ilgili ayar alanını doğrudan göstermek için motosikletin bir infografiği ile gösterilir. Optik olarak bağlanmış mineral cam ekran, çizilmeye ve parlamaya karşı optimum direnç sağlar. Ek olarak, isteğe bağlı bir Bağlantı Ünitesi, Turn-by-Turn+ navigasyon, müzik, gelen aramalar ve KTM yol yardımına hızlı erişim için KTMconnect uygulaması ile TFT arasında Bluetooth üzerinden bağlantı sağlar.


ŞASİ





- KTM 890 ADVENTURE'ın genel geometrisi hafif yol tutuşu ve uzun mesafeli keşif görevlerinde konfor için geliştirildi - rakipsiz offroad kabiliyeti ile. Tasarımda dayanıklılık büyük önem taşıdığından, ağırlığı ve toplam boyutu azaltmak için motorun gerilmiş bir eleman olarak hareket ettiği boru şeklinde bir Krom çelik şasi kullanılmıştır. Tamamen yeni bir motor koruyucusu da patika dışında biraz daha fazla gönül rahatlığı sağlıyor. Tüm tasarım ve mühendislik yenilikleri kompakt ve hafif olmaya odaklanmıştır.




- Hafif ve sağlam bir yapıya sahip olan alt şasi, macera için tam yüklüdür. Altınızdaki motosikletin uzun ömürlü olması gerekir. Çelik kafes alt şasi kompakt, hafif ve aynı zamanda en uzun, kıtalar arası yolculuklarda bile bir yolcunun yanı sıra tam bir bagaj yükünü taşıyacak kadar güçlü olacak şekilde geliştirilmiştir.





- 2023 KTM 890 ADVENTURE, üst düzey direksiyon damperi sayesinde her hızda kaya gibi sağlamdır. Her zaman sarsılmaz bir soğukkanlılık sağlamak üzere tasarlanan direksiyon damperi, dar dönüşlerde veya oluklu yüzeylerde ilerlerken ön ucu sabit tutmak için çalışır.


ERGONOMİ





- Depo spoyleri ve seleden biraz daha geniş arka yan paneller sayesinde, daha iyi sürücü hareketi sayesinde hiçbir yere gitmeyen uzun yollara çıkmak daha kolaydır. Bu aynı zamanda selede daha az aşınma ve yıpranmaya yardımcı olurken, yakıt deposunun ince şekli, pegler üzerinde dururken hassas kullanım ve kontrol için optimize edilmiştir.


TEKNOLOJİ




- Depo spoyleri ve seleden biraz daha geniş arka yan paneller sayesinde, daha iyi sürücü hareketi sayesinde hiçbir yere gitmeyen uzun yollara çıkmak daha kolaydır. Bu aynı zamanda selede daha az aşınma ve yıpranmaya yardımcı olurken, yakıt deposunun ince şekli, pegler üzerinde dururken hassas kullanım ve kontrol için optimize edilmiştir.


KAPORTA





- Tamamen elden geçirilmiş ve çarpıcı bir ön uç, KTM 890 ADVENTURE'a gerçek YARIŞA HAZIR bir görünüm kazandırır. Buna ek olarak, kaportanın altındaki yapı, ön maske, ön cam ve gösterge kulesine maksimum sertlik sağlayan 2 dövme alüminyum braketten yararlanır. Bu, dayanıklılık için kalıp içi grafiklerin kullanılması ve istenmeyen su ve çamur sıçramasını minimumda tutmak için tasarlanmış alçak bir ön çamurluk ile birlikte KTM 890 ADVENTURE'ı her türlü maceraya hazır hale getirir.


LASTİKLER





- 2023 KTM 890 ADVENTURE yeni, offroad odaklı PIRELLI SCORPION STR lastiklerle donatılmıştır. Bunlar, yolda dayanıklılık, yol tutuşu ve kilometre performansı arayan sürücüler için idealdir, ancak offroad pistlerini ve patikaları kolaylıkla fethetme avantajına sahiptir.


YENİLENMİŞ SÜSPANSİYON





- 2023 KTM 890 ADVENTURE, sürüşünüzü kendi tercihlerinize göre ayarlamanıza olanak tanır. Her amortisör ayağının üst kapağında geri tepme ve sıkıştırma sönümleme ayarlayıcıları ile donatılmış olup, farklı arazi türleri için hızlı ve kolay ayarlama sağlar. Arkada, şokta bir geri tepme sönümleme ayarlayıcısı ve yay ön yükü için bir el ayarlayıcısı bulunur. Geri tepme sönümleme ayarı, sürücünün şok davranışını farklı sürüş koşullarına uyarlamasına olanak tanırken, yay ön yük ayarlayıcısı bagaj veya yolcu yükleri için uyarlanabilir.


SELE KONFORU


- KTM 890 ADVENTURE'daki iki parçalı sele, sürücü ve yancı konforu düşünülerek geliştirilmiştir. Daha maceralı offroad sürüşleri için, KTM PowerParts kataloğundaki diğer sele seçeneklerinin yanı sıra tek parçalı Ralli selesi de mevcuttur. 


YAZILIM & ELEKTRONİK





- 2023 KTM 890 ADVENTURE için, Offroad veya Ralli Modunu seçtiğinizde Offroad ABS otomatik olarak değiştirilir. Bu, ABS işlevselliğinin ön tekerlekte azaltıldığı ve arkada tamamen devre dışı bırakıldığı ve sürücülerin arka ucu bir viraja kaydırmasına izin verdiği anlamına gelir. Basitçe söylemek gerekirse, ihtiyacınız olduğunda toprakta daha fazla fren gücü ve kontrol, ihtiyacınız olmadığında ise patikayı parçalama yeteneği.





- KTM sürücü yardımcıları, farklı sürüş senaryolarında daha fazla kontrol sağlayarak genel MACERA deneyimini geliştirmek için geliştirilmiştir. ABS, MTC ve özel olarak tasarlanmış SÜRÜŞ MODLARI, zorlu yollarda asfalttan aşağı inerken makinenizden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlar.





- En yeni nesil KTM MTC'den yararlanılarak, gelişmiş bir 6D Atalet Ölçüm Birimi kullanılarak çekiş iyileştirilmiştir. Bu sadece arka tekerlekteki herhangi bir kaymayı düzenlemek ve kontrol etmekle kalmaz, aynı zamanda ön tekerleğin kontrolsüz kalkmasını da önler. Bu iki gücün bir araya gelmesiyle motosiklete mümkün olan en iyi hızlanma garanti edilir. Ayrıca, yatış açısı sensöründen toplanan verilerle birleştirildiğinde, sistem güç tekerleklerini algılar ve kontrol eder ve dengenin yanı sıra yumuşak tekerlek inişi ve hızlanma sağlar.





- Yeni 9,3 MP ABS ünitesi sayesinde bir avuç freni tam bir güvenle kavrayın. Bu, sürücülerin tüm zor işleri 6D-sensörü ile viraj ortasında tam frenleme gücü kullanmasına olanak tanır. 6D-sensör, motosikletin mevcut dinamik durumunu sürekli olarak izleyip değerlendirerek frenleme sırasında güvenliği ve dengeyi artırır. Ayrıca, ABS teknolojisinin bu seviyesi eşsizdir ve en üst düzeyde güvenlik ile hassas ve verimli durdurma gücü sağlar.



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.