KTM 790 Adventure 2023 Tüm Detaylar

07-07-2023 12:42
KTM 790 Adventure 2023 Tüm Detaylar
1 - MOTOR & EGZOZ



- 2023 KTM 790 ADVENTURE, selefine kıyasla geliştirilmiş bir EURO 5 790 cc paralel ikiz ile güçlendirilmiştir. Daha iyi yağlamaya ve yeni debriyaj disklerine sahip yeniden işlenmiş bir debriyaj, daha yumuşak vites değiştirmeyi sağlarken, krank mili ağırlığındaki% 20'lik bir artış, sürüşü daha da yumuşatmaya yardımcı olur.



- KTM 790 ADVENTURE'ın genel geometrisi hafif yol tutuşu ve uzun mesafeli keşif görevlerinde konfor için geliştirildi - rakipsiz offroad kabiliyeti ile. Tasarımda dayanıklılık büyük önem taşıdığından, ağırlığı ve toplam boyutu azaltmak için motorun gerilimli bir parça olarak hareket ettiği boru şeklinde bir Krom çelik şasi kullanılmıştır. Tamamen yeni bir motor koruyucusu da patika dışında biraz daha fazla gönül rahatlığı sağlıyor. Tüm tasarım ve mühendislik yenilikleri kompakt ve hafif olmaya odaklanmıştır.


2 - ŞASİ



- Hafif ve sağlam bir yapıya sahip olan alt şasi, macera için tam yüklüdür. Altınızdaki motosikletin uzun ömürlü olması gerekir. Çelik kafes alt şasi, kompakt, hafif ve aynı zamanda aşırı macera sürüşü sırasında en zor koşullar altında bir yolcunun yanı sıra tam bir bagaj yükünü taşıyacak kadar güçlü olacak şekilde geliştirilmiştir.



- 2023 KTM 790 ADVENTURE, üst düzey direksiyon amortisörü sayesinde her hızda kaya gibi sağlamdır. Her zaman sarsılmaz bir soğukkanlılık sağlamak üzere tasarlanan direksiyon amortisörü, dar dönüşlerden geçerken veya oluklu yüzeylerden geçerken ön ucu sabit tutmak için çalışır.



- 2023 KTM 790 ADVENTURE yeni, offroad odaklı PIRELLI SCORPION STR lastiklerle donatılmıştır. Bunlar, yolda dayanıklılık, yol tutuşu ve kilometre performansı arayan sürücüler için idealdir, ancak offroad pistlerini ve patikaları kolaylıkla fethetme avantajına sahiptir.



- Ön tarafta, 43 mm WP APEX açık kartuşlu baş aşağı ön amortisör, macera sürüşü için özel olarak ayarlanmıştır. Bölünmüş fonksiyon teknolojisi, süspansiyon hareketi 200 mm'ye ayarlanmış iki amortisör ayağı arasında sıkıştırma ve geri tepme sönümlemesini ayırır. Arkada, WP APEX amortisör sürüşü yumuşak tutar ve tipik KTM performans sürüşünü tüm gün sürüş konforu ile dengeler.


3 - ERGONOMİ & KONFOR



- KTM 790 ADVENTURE'daki iki parçalı sele, sürücü ve yancı konforu düşünülerek geliştirilmiştir. Daha maceralı offroad sürüşleri için, KTM PowerParts kataloğundaki diğer sele seçeneklerinin yanı sıra tek parçalı Ralli selesi de mevcuttur.



- Yeni, son teknoloji ürünü tam 5" TFT ekran, altınızdaki makine hakkında bilmeniz gereken her şeyle sizi bilgilendirir. Geliştirilmiş işlevselliğe sahip her bir fonksiyon, kullanıcıya ilgili ayar alanını doğrudan göstermek için motosikletin bir infografiği ile gösterilir. Optik olarak bağlanmış mineral cam ekran, çizilmeye ve parlamaya karşı optimum direnç sağlar. Ek olarak, isteğe bağlı bir Bağlantı Ünitesi, Turn-by-Turn+ navigasyon, müzik, gelen aramalar ve KTM yol yardımına hızlı erişim için KTMconnect uygulaması ile TFT arasında Bluetooth üzerinden bağlantı sağlar.



- Seleden biraz daha geniş depo spoyleri ve arka yan paneller sayesinde, daha iyi sürücü hareketi sayesinde hiçbir yere gitmeyen uzun yollara çıkmak daha kolaydır. Bu aynı zamanda selede daha az aşınma ve yıpranmaya yardımcı olurken, yakıt deposunun ince şekli, pegler üzerinde dururken hassas kullanım ve kontrol için optimize edilmiştir.



- 2023 KTM 790 ADVENTURE, eşsiz teknolojisini yollara taşıyor. Sürücü yardımcıları, sürüş modları, ABS ve çekiş kontrol özelliklerinin yanı sıra akıllı telefon bağlantısı özelliklerine sahip olan bu motosiklet, orta ağırlıktaki macera motosikleti tüneğine hükmediyor. Sürüş deneyimi, Quickshifter+ ve Cruise Control gibi opsiyonel eklentiler ve ilk 1.500 km'de teknolojiyi test etmenizi sağlayan Demo Modu ile daha da geliştirilebilir.


4 - ÜST YAPI & GRAFİK



- Tamamen elden geçirilmiş ve çarpıcı bir ön uç, KTM 790 ADVENTURE'a gerçek YARIŞA HAZIR bir görünüm kazandırır. Buna ek olarak, kaportanın altındaki yapı, ön maske, ön cam ve gösterge paneline maksimum sertlik sağlayan 2 dövme alüminyum braketten yararlanır. Bu, dayanıklılık için kalıp içi grafiklerin kullanılması ve istenmeyen su ve çamur sıçramasını minimumda tutmak için tasarlanmış alçak bir ön çamurluk ile birlikte KTM 790 ADVENTURE'ı her türlü maceraya hazır hale getirir.



- 2023 için KTM 790 ADVENTURE, turuncu grafikli yepyeni bir beyaz ve siyah seçenek olmak üzere iki yeni renk seçeneği ile inkar edilemez bir şekilde YARIŞA HAZIR. Grafikler, kaplama ve dayanıklılık seviyesini yükselten çıkartmalar yerine kalıp içi teknoloji ile üretilmiştir.



- 2023 KTM 790 ADVENTURE, yolda daha iyi rüzgar koruması için KTM Rally'den ilham alan, daha uzun bir ön cama ve benzersiz tampon önleyici aerodinamiklere sahiptir.


5 - YAZILIM & ELEKTRONİK



- KTM sürücü yardımcıları, farklı sürüş senaryolarında daha fazla kontrol sağlayarak genel MACERA deneyimini geliştirmek için geliştirilmiştir. ABS, MTC ve özel olarak tasarlanmış SÜRÜŞ MODLARI, zorlu yollarda asfalttan aşağı inerken makinenizden en iyi şekilde yararlanmanızı sağlar.




- En yeni nesil KTM MTC'den yararlanılarak, gelişmiş bir 6D Atalet Ölçüm Birimi kullanılarak çekiş iyileştirilmiştir. Bu sadece arka tekerlekteki herhangi bir kaymayı düzenlemek ve kontrol etmekle kalmaz, aynı zamanda ön tekerleğin kontrolsüz kalkmasını da önler. Bu iki gücün bir araya gelmesiyle motosiklete mümkün olan en iyi hızlanma garanti edilir. Ayrıca, yatış açısı sensöründen toplanan verilerle birleştirildiğinde, sistem güç tekerleklerini algılar ve kontrol eder ve dengenin yanı sıra yumuşak tekerlek inişi ve hızlanma sağlar.




- Yeni 9,3 MP ABS ünitesi sayesinde bir tutuş dolusu freni tam bir güvenle kavrayın. Bu, sürücülerin tüm zor işleri 6D-sensörü ile viraj ortasında tam frenleme gücü kullanmasına olanak tanır. 6D-sensör, motosikletin mevcut dinamik durumunu sürekli olarak izleyip değerlendirerek frenleme sırasında güvenliği ve dengeyi artırır. Ayrıca, ABS teknolojisinin bu seviyesi eşsizdir ve en üst düzeyde güvenlik ile hassas ve verimli durdurma gücü sağlar.




- 2023 KTM 790 ADVENTURE için, Offroad veya isteğe bağlı Ralli Modunu seçtiğinizde Offroad ABS otomatik olarak değiştirilir. Bu, ABS işlevselliğinin ön tekerlekte azaltıldığı ve arkada tamamen devre dışı bırakıldığı ve sürücülerin arka ucu bir viraja kaydırmasına izin verdiği anlamına gelir. Basitçe söylemek gerekirse, ihtiyacınız olduğunda toprakta daha fazla fren gücü ve kontrol, ihtiyacınız olmadığında ise patikayı parçalama yeteneği.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.