KTM 390 Duke Hakkında Tüm Detaylar

01-04-2023 15:47
KTM 390 Duke Hakkında Tüm Detaylar

1 - MOTOR & EGZOZ








- KTM 390 DUKE motor, yalnızca kol burkan tork ve tüyler ürpertici hızlanma sağlamakla kalmaz, aynı zamanda olağanüstü yakıt ekonomisiyle günlük kullanımda görgü kuralları sunar. Bu hafif, kompakt motor gerçekten çok güçlü ve 32 kW (44 hp) ile A2 sürücüleri için en güçlü seçeneklerden biri. Dahice hava girişi tasarımı ve titiz yakıt enjeksiyon sistemi sayesinde KTM 390 DUKE hem sokakları hem de pistleri alt üst etmeye hazır ve bekliyor.






- Bunun gibi kompakt ve çevik bir motosiklet sağlam bir yumruk atmayı hak ediyor. 32 kW (44 hp) ve sadece 149 kg kuru ağırlık ile hakkını verdik. Dahice giriş ve egzoz sistemi, 46 mm gaz kelebeği gövdesi ve titiz yakıt enjeksiyon sistemi sayesinde, bu güçlü strok, bileğinizin bükülmesiyle trafiğin geri kalanını geride bırakmaya hazır.






- Kaydırmalı debriyaj motor geri torku çok yükseldiğinde açılmakla kalmaz, aynı zamanda gazı açtığınızda da yardımcı olur. İlki, ani frenleme veya yavaşlama sırasında arka tekerleğin titremesini önler ve kontrollü bir arka tekerlek kayması için tekerleğe tam da o kadar frenleme sağlar. İkincisi, tıpkı profesyoneller gibi, debriyajın tek bir tetiğe duyarlı parmakla çekilmesine ve kontrol edilmesine olanak tanır - size enerji tasarrufu sağlar ve daha fazla kontrol sunar.






- Bu, bir gaz kelebeği kablosunun yokluğundan daha fazla, yumuşak bir gaz tepkisinin garantisidir. KTM 390 DUKE'nin "drive-by-wire" özelliği, hazır ve yürek burkan torkun mükemmel bir şekilde iletilmesini sağlar. Ayrıca sürücünün gaz kelebeği komutlarını elektronik olarak sürüş koşullarına mükemmel şekilde uyan gaz kelebeği konumlarına çevirir ve bu da onu hem yol hem de pist sürüşü için mükemmel bir crossover motosiklet yapar.






- Tıpkı KTM 1290 SUPER DUKE R'de olduğu gibi, KTM 390 DUKE'nin silindir kapağındaki dört valf, üstten iki eksantrik mili ve ultra sert, karbon kaplı kam takipçileri tarafından çalıştırılır. Sonuç, üst düzey güç üreten ultra güvenilir, uzun ömürlü bir motordur.





- Karmaşık motor tasarımı, son teknoloji enjeksiyon elektroniği ve yakın oranlı, 6 vitesli şanzıman, KTM 390 DUKE'nin sadece mükemmel performans elde etmesine değil, aynı zamanda son derece düşük yakıt tüketimine de yardımcı oluyor. Aynı zamanda regüleli katalitik konvertör sayesinde tam gaz sürerken bile minimum emisyon üretir.





- KTM 390 DUKE, tüm A2 sürücü belgesi gereksinimlerini karşılar ve yüksek güç-ağırlık oranı sayesinde yeni sürücüler için en dinamik seçeneklerden biridir.





- KTM 390 DUKE'nin hafif ve özenle hazırlanmış egzoz sistemi, bir yan egzoz, bağlantı borusu ve susturucudan oluşur. Üç odacıklı susturucu, motosikletin genel ağırlık merkezine yakın konumlandırılarak denge ve yol tutuşu iyileştirilirken aynı zamanda akıcı, ani ve canavar benzeri bir güç sağlanır.



3 - ŞASİ






- KTM 390 DUKE, standart olarak ultra hafif, yüksek performanslı ters WP çatallarla birlikte gelir. En yeni açık dolum teknolojisini kullanan bu çatallar, yalnızca sınırlar zorlandığında beklentilerin üzerinde performans göstermekle kalmaz, aynı zamanda güzel ve bakımı kolaydır. Bu, onları rahat seyirden kapalı devrelerde çekiçlemeye ve aradaki her şeye kadar sürüşün tüm yönleri için mükemmel kılar.






- Progresif 150 mm yayı sayesinde KTM 390 DUKE, karşınıza çıkan her ortamda performans gösterecektir. Ön yük ayarlanabilir olduğundan, ister tek başınıza ister ikili, bagajınız olsun veya olmasın, yolda veya pistte iyi dengelenmiş süspansiyona güvenebilirsiniz. Seçim senin.






- Dengeli oldukları kadar hafif olan 17 inç döküm alaşım yarış tekerlekleri, önde 110 mm genişliğinde ve arkada 150 mm genişliğinde etkileyici bir lastik kullanarak gücü güvenle bırakmanıza yardımcı olur. Birinci sınıf kauçuğa sarılmış profesyonel özellikli lastikler, KTM 390 DUKE'nizi yola yapıştırır. Hem ıslak hem de kuru koşullarda olağanüstü yol tutuşu sunmanın yanı sıra, lastikleri mutlak sınırlarına kadar zorlamayı bilen sürücüler için bile üstün dayanıklılık sağlarlar.






- Yüksek teknolojiye sahip BYBRE fren sistemi, gelişmiş ABS ile mükemmel bir uyum içinde çalışarak sürücülere en çok ihtiyaç duydukları anda sağlam, kontrollü durma gücü sağlar. Önde 320 mm fren diski ve arkada 230 mm disk ile KTM 390 DUKE olağanüstü profesyonel seviyede durma gücü sunar ve ne dediklerini bilirsiniz: "daha sert fren yapmak sizi daha hızlı yapar!"





- Yenilikçi ve ergonomik 13,4 litrelik çelik yakıt deposu, sürücülere yalnızca her köşede atak yapmak için mükemmel diz teması sağlamakla kalmaz, aynı zamanda gün boyu cesaret edebileceğiniz kadar hızlı sürdüğünüzde bile inanılmaz derecede uzun bir menzil sağlar.



3 - KONFOR







- Yüksek teknoloji ürünü dikey gidonlar, KTM 390 DUKE sürücülerine kontrollü ancak agresif bir vücut pozisyonu sunarak, sürüşün her yönüne hakim olmanızı sağlar. Virajları yok etmekten mükemmel stoppie yapmaya kadar, bu çubuklar size asfaltta daha önce hiç olmadığı gibi saldırmak için ihtiyacınız olan dengeyi ve güveni verecek. Debriyaj ve fren kolları tamamen ayarlanabilir olup kokpitinizi kişisel sürüş tarzınıza uyacak şekilde özelleştirmenize olanak tanır.





- Debriyaj ve fren kolu, herhangi bir sürücünün el tipinin ihtiyaçlarına uyacak şekilde ayarlanabilir.




- İki parçalı koltuk, hem sürücü hem de arka yolcu için mükemmel destekle birlikte birinci sınıf spor sürüş ergonomisi sunar. 820 mm'lik bir sele yüksekliği, sürücülerin süper güvenli bir konuma sahip olmalarını sağlarken, aynı zamanda nihai viraj alma eğlencesi için yeterince yüksek. Arka koltuk, KTM 390 DUKE'nin akrobasiye hazır görünümünden taviz vermemek ve aynı zamanda yolcu için mükemmel konfor sağlamak amacıyla gövdeye entegre edilmiştir.



4 - ÜST YAPI & GRAFİK






- Sınıfında mutlak bir ilk olan KTM 390 DUKE, daha hızlı gitmeniz için ihtiyacınız olan tüm verileri net ve düzenli bir şekilde sunan yenilikçi çok renkli TFT ekrana sahiptir. Motorun devrini yükselttiğinizde, ekran çubukları renk değiştirerek sizi harekete geçirir veya motor hala soğukken geri çekilmenizi söyler. Ekran ayrıca çevrenizdeki ışık koşullarına en iyi uyacak şekilde rengini otomatik olarak ayarlar. En iyi yenilik!!!





- Gidonun sol tarafında bulunan aydınlatmalı menü anahtarı kullanılarak çeşitli entegre asistan sistemleri için farklı modlar seçilebilir. Çok basit ve sezgisel: Menüde "yukarı" ve "aşağı" hareket ettirin, sağ düğme ile istediğiniz ayarı seçin veya sol düğme ile bir adım geri gidin. İş bitmiş. Yarışa devam.





- KTM 390 DUKE'deki agresif stile sahip LED far, bu motosikletin tasarımında büyük bir vurgu ve ağabeyi KTM 1290 SUPER DUKE R'ye açık bir atıfta bulunuyor. Hem pratik, hem de ultra ortalama, sürüş için olağanüstü görüş sağlar. düşük ışık veya karanlık koşullar. 20 LED'den oluşan park lambası, bisikletin diğer yol kullanıcıları tarafından yüksek oranda görülebilmesini sağlayarak siz sokaklara hakim olurken sizi güvende tutar.



5 - YAZILIM & ELEKTRONİK







- KTM 390 DUKE, sürüşünüzü iyileştirmek ve sokakları kendi kişisel oyun alanınıza dönüştürmek için ihtiyacınız olan tüm yardımı sağlamak için pazar lideri teknolojiyi kullanır.






- Çift devreli BOSCH ABS, KTM 390 DUKE'de standart donanımdır. Kontrolü ve güvenliği artırmak için bunu kendi avantajınıza kullanın.






Heyecan arayan sürücüler, bir düğmeye basarak etkinleştirilen gelişmiş "Supermoto modu"nun eklenen eğlence faktörüne (ve ekstra yarış pisti kontrolüne) bayılacak. Devreye alındığında, sistem yalnızca ön freni kontrol edecektir. Arka fren basıncı tamamen sürücünün sağ ayağına bağlıdır ve sürüş becerilerinizi mutlak sınırlara kadar zorlamanıza olanak tanır.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.