KTM 390 Duke 2024 Hakkında Tüm Detaylar

22-12-2023 13:28
KTM 390 Duke 2024 Hakkında Tüm Detaylar

TFT Ekran ve Bağlanabilirlik



- İhtiyacınız olan her şey bir bakışta. 2024 KTM 390 DUKE, yepyeni bir 5" bonded cam TFT gösterge paneline sahiptir. Bu, akıllı telefon bağlantısı da dahil olmak üzere tüm araç işlevleriyle kolay etkileşime olanak tanıyan 4 yönlü menü anahtarlarına sahip yeni bir anahtar küpü ile eşleştirilmiştir. Bu arada, tüm yeni nesil DUKE modelleri, pilotların müzik çalmasına, gelen aramaları yanıtlamasına ve Turn-by-Turn ile gidecekleri yere ulaşmasına olanak tanıyan bağlantı işlevleriyle donatılmıştır.


Gövde Çalışması




- NAKED soyunu kucaklayan 2024 KTM 390 DUKE, her şeyi taşımaktan utanmıyor. Köpekbalığı benzeri kenarları ve görünür hava girişleriyle her zaman etkileyici bir gölge oluşturan KTM 390 DUKE, agresif bir duruşa sahiptir. Yeni bir metal yakıt deposu, renk enjekte edilmiş plastikler ve harici LED konumlandırma ışıkları paketi tamamlıyor.


Grafik Çalışması




- Üstün görünüm 2024 KTM 390 DUKE'da standarttır. Tamamen yeni Elektronik Turuncu veya Atlantik Mavisi renginde yüksek kaliteli, çok katmanlı, ıslak boyalı kaplama ve şeffaf parlak grafikler, benzersiz DUKE dokulu koltuk kılıfını mükemmel bir şekilde ortaya koyuyor. Hiç şüpheniz olmasın, bu %100 DUKE ve %110 sokak tarzı.


Uyumluluk



- KTM 390 DUKE'un ayarlanabilir sıkıştırma ve geri tepme özellikli 43 mm WP APEX açık kartuş çatalı sayesinde en sevdiğiniz asfalta saldırırken veya koni işaretli dar virajlarda ilerlerken mükemmel dengeyi bulmak kolaydır. Arkada, WP APEX Ayrı pistonlu amortisör, konfor ve çekiş arasında ideal karışımı bulmak için geri tepme ve ön yük için de ayarlanabilir.


Motor




- LC4c motorlarda en yeni nesle sahip olan 2024 KTM 390 DUKE, 399 cc kapasite, daha fazla güç, daha yumuşak hızlanma ve eskisinden daha hafif toplam ağırlık ile güçleniyor. Küçük motor alanında yılların deneyiminden yararlanan 2024 KTM 390 DUKE artık geliştirilmiş bir şanzımana ve optimize edilmiş bir silindir kapağına sahiptir ve EURO5.2 emisyon standartlarını benimsemeye hazırdır. Oh, ayrıca YARIŞA HAZIR olduğunu da söylemiş miydik?


Sürüş Modları


- 2024 KTM 390 DUKE, sürücülerine kendilerini içinde buldukları koşullara en iyi şekilde uymaları için çeşitli SÜRÜŞ MODLARI sunar. STREET modu standart olarak etkinleştirildiğinde, bu KTM 390 DUKE'un tüm öfkesini açığa çıkarırken, RAIN modu ıslak zeminde işleri biraz daha kontrollü tutmak için çalışır. Her ikisi de TFT ekran üzerinden kolayca değiştirilebilir.


Kalkış Kontrolü 




- Çizgiden roket gibi fırlamaya hazır olun, çünkü 2024 KTM 390 DUKE ilk kez standart olarak kalkış kontrolü ile donatılmıştır. Sistem devreye girdiğinde, motor tam açık gaz kelebeği ile 7.000 rpm'de zirve yapacak ve debriyajın düşmesini bekleyecektir.


Led Aydınlatma




- Geceye derin bir yarık açan tüm 2024 KTM DUKE modelleri, önde ve arkada güçlü LED ışıklarla donatılmıştır. Bunlar yalnızca dünya karardığında çalışmakla kalmaz, aynı zamanda yoğun trafikte veya puslu yol koşullarında gezinirken daha iyi görünürlük sağlar.


Track Screen



- TRACK Screen, 5" TFT ekran grafiklerini daha yarış odaklı hale getirerek devir sayacını büyütür, laptimer'ı gösterir, seçilen vitesi gösterir, hız okumasının boyutunu küçültür ve tercih edilen sürücü yardım ayarlarını gösterir. Dahası, TRACK Screen sürücülerin Kalkış Kontrolünü başlatmasına da olanak tanır.


Ergonomi




- Biraz daha uzun dingil mesafesi, yeni sele yükseklikleri ve şasi geometrisi sayesinde, 2024 DUKE serisi önemli ölçüde geliştirilmiş viraj alma davranışı, denge ve yol tutuş becerisine sahiptir. Bu, bir KORNER ROKETİ ve agresif bir oturma pozisyonu olarak zaten sahip olduğu itibarla birlikte, 2024 KTM 390 DUKE'un enerjik NAKED makineler söz konusu olduğunda standardı belirlediği anlamına gelir.


Sele



- Daha kalın sele süngeri, daha dar bir profil ve genel ergonomideki genel iyileştirme sayesinde sürücü ve artçı için daha fazla konfor. Daha fazla veya daha az sele yüksekliğine mi ihtiyacınız var? 2024 KTM 390 DUKE, 820 mm standart sele yüksekliğine sahiptir, ancak isteğe bağlı KTM PowerParts sele teklifiyle 800 mm'ye kolayca indirilebilir.


Ayaklıklar




- Yepyeni, hafif dövme alüminyum ayaklık askıları ve kavrayıcı ayaklıklar, KTM PowerParts kataloğundan temin edilebilen üst düzey CNC-işlenmiş ayaklıklarla, sürücülerin viteslere vururken kesintisiz kavrama elde etmelerini sağlar.


Şasi


- Yeni tasarım, basınçlı döküm alüminyum alt şasi ile tamamen yeni bir çelik kafes ana şasiden oluşan 2 parçalı bir yapıya sahiptir. Arka amortisör de artık daha büyük bir hava kutusuna izin verecek şekilde merkezin dışına monte edilmiş ve aynı zamanda koltuk yüksekliğini azaltarak DUKE'un agresif duruşuna katkıda bulunmuştur. Sadece görünüm için tasarlanmayan şasi tasarımının birincil amacı, burulma sertliğini artırarak araç dinamiklerini geliştirmek, çevikliği artırmak ve şasiden daha iyi geri bildirim almaktır.


Arka Maşa




- Yeni kavisli alüminyum döküm arka maşa, arka süspansiyon sistemi için sağlam ve dayanıklı bir platform sağlarken, süper şık bir görünüm için artık yana kaydırılmış doğrudan bir amortisör yuvasına sahiptir. Bu aynı zamanda yeni egzoz susturucusu için ek alan yaratarak daha fazla tavır sağlar.


Amortisör




- Ön tarafta, 150 mm hareket mesafesine sahip 43 mm WP APEX amortisör, ayarlanabilir sıkıştırma ve geri tepme ayarları ile işleri kontrol altında tutar.


Arka Amortisör




- Arkada, 150 mm hareket mesafesi ve 60 mm strok ile merkezden uzak bir WP APEX Ayrı pistonlu amortisör bulacaksınız. Geri tepme, 5 adımlı bir tıklama ile kolayca ayarlanır ve ayrıca ön yük ayarlanabilir.


Jantlar ve Lastikler




- En önemli yerlerde ağırlığı azaltan 2024 KTM DUKE serisi, kavrayıcı Michelin lastiklerle sarılmış bir dizi hafif jant sayesinde yaysız kütleyi azaltma konusunda önemli ilerlemeler kaydetmiştir. Bu sadece genel yol tutuş özelliklerini iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda daha hızlı dönüş ve akslar ve rulmanlar gibi çalışan bileşenler üzerinde daha az baskı anlamına gelir.


Frenler




- Ön tekerlekte KTM 390 DUKE, yepyeni dört pistonlu radyal kaliperlere sahip 320 mm'lik bir fren diskine sahiptir. Yeni tasarım, solmaya karşı dirençte iyileştirmeler ve daha uzun balata ömrü ile çalışma sıcaklığını düşürmek için daha büyük diskler içerir. Arka tekerleğe, ön tekerlekle aynı avantajları taşıyan yepyeni bir çift pistonlu kaliper ile 240 mm'lik bir fren diski takılmıştır. Viraj ABS'si ve SUPERMOTO ABS de standart özelliklerdir.




IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.