KTM 390 Adventure Spoke Wheel Hakkında Tüm Detaylar

08-04-2023 17:21
KTM 390 Adventure Spoke Wheel Hakkında Tüm Detaylar

1 - MOTOR





- KTM 390 ADVENTURE SPOKE WHEEL boy olarak küçük görünebilir, ancak gazı çevirdiğinizde ufka doğru dörtnala koşmaya hazır 44 istekli atı uyandıracaksınız. Bunu sağlam bir 6 vitesli sıralı şanzıman, QUICKSHIFTER + ve dikkatle ayarlanmış vites oranlarıyla birleştirin ve KTM 390 ADVENTURE SPOKE WHEEL, her türlü arazi için pürüzsüz, sınır tanımayan bir güç yayılımı ile hızla ilerler. Ve maceraya yeni başlayanlar için - KTM 390 ADVENTURE SPOKE WHEEL tüm A2 sürücü ehliyeti gereksinimlerini karşılar.


2 - ŞASİ





- KTM 390 ADVENTURE SPOKE WHEEL, tıpkı birçok şampiyonluk kazanan KTM 450 RALLY gibi ultra hafif, ancak son derece sağlam bir kafes şasiye sahiptir. KTM 390 ADVENTURE SPOKE WHEEL'ın omurgasını oluşturan bu şasi, çevik yol tutuşunu ve esneklik ile sertlik arasındaki affedici dengeyi sağlayan önemli bir unsurdur. Bu, 1430 mm dingil mesafesi ve 63,5 derecelik direksiyon kafa açısı ile birleştiğinde, büyük açık havada en kirli yolların üstesinden gelmek için üretildiği anlamına gelir.





- Doğrudan KTM arazi modellerinden kaldırılan geniş, sağlam ayaklıklar, KTM 390 ADVENTURE SPOKE WHEEL'ın parti numarasına dair bir ipucu veriyor. Ayakta veya oturarak tüm gün süren sürüş konforu için geliştirilen ayaklıklar, hem sokak hem de arazi botlarıyla mükemmel bir şekilde uyumludur ve sürüşün gerçekten zorlaştığı zamanlar için çıkarılması kolay kauçuk eklere sahiptir.


3 - ERGONOMİ & KONFOR





- Bu konuda açık olalım - KTM 390 ADVENTURE SPOKE WHEEL tamamen zorlu yollara çıkmakla ilgilidir. Ralli tarzı ön camından offroad odaklı ayak pedallarına kadar bir macera makinesi olarak tasarlanmıştır. Tüm gün süren sürüş konforu, üstün offroad çevikliği ve eşsiz sürücü katılımı, KTM 390 ADVENTURE SPOKE WHEEL'ı daha az seyahat edilen yolu tam kontrolle almak söz konusu olduğunda sınıf lideri yapar.





- KTM 390 ADVENTURE SPOKE WHEEL, eşsiz konfor ve sürücü kontrolü sağlayan iki parçalı bir seleye sahiptir. Ön tarafın arka tarafa göre daha dar olması, sadece daha kısa sürücüler için kolay erişim sağlamakla kalmaz, aynı zamanda zorlu arazilerde daha iyi kontrol sağlar. Koltuk, hava kutusuna ve altındaki küçük saklama bölmesine erişim için kolayca çıkarılabilir ve KTM PowerParts ekibi, konfordan sürüş tarzına kadar bireysel müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak farklı koltuklar geliştirmiştir.


4 - ÜSTYAPI & GRAFİK





- KTM 390 ADVENTURE SPOKE WHEEL, mükemmel ergonomi ve KTM'nin geniş Ralli yarışı mirasından esinlenen agresif bir görünüm sağlayan ayırt edici KTM tarzı gövde ve grafiklere sahiptir. Bu, far maskesinden alçak ön çamurluğa kadar her şeyde görülebilir. Depo spoyleri ve arka yan paneller, pegler üzerinde dururken optimize edilmiş kontrol için seleden biraz daha genişken, yakıt deposunun şekli zorlu teknik arazilerle mücadele ederken hareket özgürlüğü sunmak için optimize edilmiştir. Sağlam bir motor koruması da asfalttan toprağa girerken motoru ve egzozu koruyarak niyetini belli eder.





- Bazı maceralar diğerlerinden biraz daha uzun sürer. Ancak KTM 390 ADVENTURE SPOKE WHEEL üzerindeki ultra parlak, sınıfının en iyisi LED ışıklar sayesinde eve dönüş yolunda hiçbir sorun yaşamazsınız. LED'ler ayrıca tasarım ipuçlarını daha büyük KTM ADVENTURE makinelerinden alır, bu nedenle sadece mükemmel aydınlatma ve görünürlük sunmakla kalmaz, aynı zamanda motosikletin genel hacmini azaltmak için kompakt olacak şekilde tasarlanmıştır.





- En zorlu arazilerde uzun yıllar boyunca geliştirilen KTM 390 ADVENTURE SPOKE WHEEL, her tekerlekte WP APEX süspansiyona sahiptir. Bu, her türlü maceranın üstesinden gelmeye hazır, sınıfının en iyisi bir yol tutuş paketi ile sonuçlanır. Sadece bu da değil, son teknoloji WP APEX amortisör, zorlu koşullarda uzun mesafeler kat etmek için ideal olan özel performans sağlar. Ayarlanabilir yay ön yükü ve geri tepme sönümlemesi sayesinde sürücüye, koşullara ve maceranın doğasına uyacak şekilde ince ayar da yapılabilir.





- KTM 390 ADVENTURE SPOKE WHEEL, her iki ucunda da ağır hizmet tipi tel jantlara sahiptir, bu da onu en zorlu toprak yolların üstesinden gelmeye son derece hazır hale getirir. Artık çatlamış veya yontulmuş jantlar hakkında endişelenmenize gerek yok, bu spoked kurulumlar offroad odaklı lastikleri mükemmel bir şekilde tamamlayarak vahşi doğaya doğru ilerlerken eşsiz bir güven sağlar.





- Yakıt menzili olmayan bir macera nedir ki? KTM 390 ADVENTURE SPOKE WHEEL, 14,5 litrelik yakıt kapasitesine ve olağanüstü yakıt ekonomisine sahiptir. Bu, uzak dış mekanlarda 400 km'lik gezintilerin kolayca gerçekleştirilebileceği anlamına gelir. Dahası, yakıt deposu tasarım ve mühendisliğin merkezi bir unsurunu temsil eder ve offroad kullanımından ödün vermeden her boyuttaki sürücü için mükemmel ergonomi sunar.





- Hiç şüphesiz bir aşamada bazı otoyollara gireceksiniz. O halde KTM 390 ADVENTURE SPOKE WHEEL'ın sağlam ve etkili bir ön cama sahip olması iyi bir şey. İnce profili sayesinde, sürücü makinenin etrafında hareket ederken engellenmez. Ayrıca, kirle kaplı olduğunda bile motosikletin hemen önünde engelsiz bir görüş sunar. Ek bir bonus olarak, ön cam, KTM PowerParts kataloğundan temin edilebilen farklı ön cam teklifleriyle sürüşe uyacak şekilde daha alçak veya daha yüksek bir konuma da monte edilebilir.


5 - YAZILIM & ELEKTRONİK





- Son teknoloji ürünü, tam renkli bir TFT ekran KTM 390 ADVENTURE SPOKE WHEEL'ın kokpitini süslüyor. Sınıfının en iyisi olan bu ekran arayüzü, ortam ışığındaki değişikliklere otomatik olarak uyum sağlar. Gücün en iyi şekilde kullanılması için, vites değiştirme zamanı geldiğinde devir sayacı yanıp söner. 5'' ekranın okunması kolaydır ve ana bilgiler hemen görebileceğiniz şekilde düzenlenmiştir. Sürücü ayrıca gidon üzerindeki çok fonksiyonlu menü anahtarı ile ekranda hangi bilgileri istediğini kolayca seçebilir.





- En çok ihtiyaç duyduğunuz anda çekiş gücü sağlayan KTM 390 ADVENTURE SPOKE WHEEL'a takılan MTC - veya Motorcycle Traction Control (Motosiklet Çekiş Kontrolü) - sistemi, arka tekerlek dönüş hızının sürüş durumuyla orantısız hale geldiğini algıladığı anda tepki veren yatış açısına duyarlı bir sistemdir. Daha basit bir ifadeyle; MTC, patinajı durdurmak ve güvenli bir şekilde ilerlemenizi sağlamak için kaymayı azaltmak üzere motor çıkışını sorunsuz bir şekilde azaltmak için milisaniyeler içinde tepki verir.





- Maceralarda bile bağlantıda kalmak istersiniz. KTMconnect sistemi sayesinde KTM 390 ADVENTURE SPOKE WHEEL akıllı telefonunuza bağlanarak TFT ekran üzerinden telefon görüşmeleri yapmanıza, müzik dinlemenize ve isteğe bağlı adım adım navigasyon özelliğini kullanmanıza olanak tanır.





- Asfalt yol bitip toprak yol başladığında, KTM 390 ADVENTURE SPOKE WHEEL sürücüleri OFFROAD MODU'na geçebilirler. Bu, belirli bir arka tekerlek kaymasına izin verir, yani çamurlu su birikintileri veya kalın kumda kolayca gezinilebilir. Dahası, OFFROAD MODU'nda OFFROAD ABS de etkinleştirilir, yani virajlarda kaymak için arka tekerleği kilitleyerek en iyi Chris Birch taklidinizi yapabilirsiniz. OFFROAD MODU, motorun durması veya makinenizin kapatılması durumunda da ayarlarını korur, yani motor çalışır çalışmaz gitmeye hazır olursunuz.





- KTM 390 ADVENTURE SPOKE WHEEL, düşük ağırlık merkezi, çevik yol tutuşu ve 19" ön tekerleği sayesinde dağ yollarında zahmetsizce ilerler. Bu aynı zamanda yüksek teknolojili Viraj ABS ünitesi sayesinde tam bir güvenle bir avuç fren tutabileceğiniz anlamına gelir. Bu, motosikletin mevcut dinamik durumunu sürekli olarak izleyip değerlendirerek sürücülerin viraj ortasında tam frenleme gücü kullanmasına olanak tanır ve frenleme sırasında güvenliği ve dengeyi artırır.



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.