KTM 250 Duke 2024 Hakkında Tüm Detaylar

22-12-2023 11:56
KTM 250 Duke 2024 Hakkında Tüm Detaylar

Ekran ve Bağlantı



- İhtiyacınız olan her şey bir bakışta. 2024 KTM 250 DUKE tamamen yeni 5" LCD gösterge paneline sahiptir. Bu, akıllı telefon bağlantısı da dahil olmak üzere tüm araç işlevleriyle kolay etkileşime olanak tanıyan 4 yönlü menü anahtarlarına sahip yeni bir anahtar bölmesiyle birleştirilmiştir. Bu arada, tüm yeni nesil DUKE modelleri, sürücülerin müzik çalmasına, gelen aramaları yanıtlamasına ve Turn-by-Turn navigasyon ile gidecekleri yere ulaşmasına olanak tanıyan bağlantı fonksiyonlarıyla donatılmıştır.


Gövde Çalışması




- NAKED çizgisini benimsemiş olan 2024 KTM 250 DUKE, her şeyi taşımaktan utanmıyor. Her zaman etkileyici bir gölge bırakan, köpekbalığı benzeri kenarları ve görünür hava girişleri ve boyalı far çevresi ile KTM 250 DUKE agresif bir duruşa sahiptir. Yeni bir metal yakıt deposu, özel renk enjekte edilmiş plastikler ve LED ışıklar paketi tamamlıyor.


Grafik Çalışması




- Üstün görünüm 2024 KTM 250 DUKE'da standart olarak sunulmaktadır. Yepyeni Elektrik Turuncusu veya Seramik Beyazı renklerinde yüksek kaliteli, çok katmanlı, ıslak boyalı kaplama ve canlı grafikler, benzersiz DUKE dokulu koltuk kılıfını mükemmel bir şekilde tamamlar. Hiç şüpheniz olmasın, bu %100 DUKE ve %110 sokak ruhu.


Motor





- LC4c motorlarda en yeni nesle sahip olan 2024 KTM 250 DUKE, eskisinden daha fazla güç, daha yumuşak hızlanma ve daha hafif toplam ağırlıkla daha da güçleniyor. Küçük motor oyununda yılların deneyiminden yararlanan KTM 250 DUKE 2024, artık geliştirilmiş bir şanzımana ve optimize edilmiş bir silindir kapağına sahiptir ve EURO5.2 emisyon standartlarını benimsemeye hazırdır. Oh, ayrıca YARIŞA HAZIR olduğunu da söylemiş miydik?


Led Aydınlatma




- Geceye derin bir yarık açan tüm 2024 KTM DUKE modelleri, önde ve arkada güçlü LED ışıklarla donatılmıştır. Bunlar yalnızca dünya karardığında çalışmakla kalmaz, aynı zamanda yoğun trafikte veya puslu yol koşullarında gezinirken daha iyi görünürlük sağlar.


Ergonomi




- Biraz daha uzun dingil mesafesi, yeni sele yükseklikleri ve şasi yapısı sayesinde 2024 DUKE serisi önemli ölçüde geliştirilmiş viraj alma kabiliyeti, denge ve yol tutuş becerisine sahiptir. Bu durum, THRILL CHASER olarak zaten sahip olduğu itibar ve agresif oturma pozisyonu ile birlikte, söz konusu enerjik NAKED makineler olduğunda 2024 KTM 250 DUKE'un standartları belirlediği anlamına gelmektedir.


Sele



- Kalın sele süngeri, daha dar profil ve genel ergonomideki genel iyileştirme sayesinde sürücü ve artçısı için optimize edilmiş konfor. Daha fazla veya daha az sele yüksekliğine mi ihtiyacınız var? 2024 KTM 250 DUKE standart 800 mm sele yüksekliğine sahiptir, ancak isteğe bağlı KTM PowerParts sele ile 820 mm'ye kolayca yükseltilebilir.


Ayak Pedalları




- Yepyeni, hafif dökme alüminyum ayaklık kancaları ve kavrayıcı ayaklıklar, KTM PowerParts kataloğundan temin edilebilen yüksek kaliteli CNC-işlenmiş ayaklıklarla, sürücülerin vitesleri geçerken kesintisiz kavramasını sağlar.


Şasi




- Yeni tasarım, basınçlı döküm alüminyum alt şasi ile tamamen yeni bir çelik kafes ana şasiden oluşan 2 parçalı bir yapıya sahiptir. Arka amortisör de artık daha büyük bir airbox'a izin verecek şekilde merkezin dışına monte edilmiş ve aynı zamanda koltuk yüksekliğini azaltırken DUKE'un agresif duruşuna katkıda bulunmuştur. Sadece görünüm için tasarlanmayan şasi tasarımının birincil amacı, araç dinamiklerini burulma sertliğini artırarak, çevikliği geliştirerek ve şasiden daha iyi geri bildirim alarak geliştirmektir.


Salınım Kolu




- Yeni kavisli alüminyum döküm salınım kolu, arka süspansiyon sistemi için sağlam ve dayanıklı bir platform sağlarken, süper şık bir görünüm için artık yana kaydırılmış doğrudan bir amortisör yuvasına sahiptir. Bu aynı zamanda yeni egzoz susturucusu için ek alan yaratarak daha fazla tavır sağlar.


Amortisör




- Ön tarafta, 150 mm hareket mesafesine sahip 43 mm WP APEX büyük pistonlu amortisör, tüm sokak koşullarında kaya gibi sağlam bir performans sağlayarak işleri kontrol altında tutar.


Arka Amortisör




- Arkada, 150 mm hareket ve 60 mm strok ile merkezden uzak bir WP APEX Emulsion amortisör bulacaksınız. Arka amortisörün ön yükü de ayarlanabilir.


Jantlar ve Lastikler




- En önemli yerlerde ağırlığı azaltan 2024 KTM DUKE serisi, MERF çelik radyal lastiklerle sarılmış bir dizi hafif jant sayesinde yaysız kütleyi azaltma konusunda önemli ilerlemeler kaydetmiştir. Bu sadece genel yol tutuş özelliklerini iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda daha hızlı dönüş ve akslar ve rulmanlar gibi çalışan bileşenler üzerinde daha az baskı anlamına gelir.


Frenler




- Ön tekerlekte KTM 250 DUKE, yepyeni dört pistonlu radyal kaliperlere sahip 320 mm'lik bir fren diskine sahiptir. Yeni tasarım, daha uzun balata ömrü ve solmaya karşı dirençte iyileştirmelerle birlikte çalışma sıcaklığını düşürmek için daha büyük diskler içerir. Arka tekerleğe, ön tekerlekle aynı avantajları taşıyan yepyeni bir çift pistonlu kaliper ile 240 mm'lik bir fren diski takılmıştır. Viraj ABS'si ve SUPERMOTO ABS de standart özelliklerdir.




IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.