KTM 125 Duke Hakkında Tüm Detaylar

KTM 125 Duke Hakkında Tüm Detaylar

1. MOTOR & EGZOZ

 


 
ktm-125-duke-motor

- 4 zamanlı tek silindir, daha uzun sürmenizi sağlamak için düşük yakıt tüketimi ve sınıf lideri performans sunmak için yakıt enjeksiyonuna ve 6 vitesli şanzımana sahiptir. Motosiklete yeni başlayacak olanların gerçek bir KTM ile tanışması için tasarlanmış, 125cc makineler arasında yeni bir standart oluşturulmuş bir motosiklet.




 
 
ktm-125-duke-motosikletonline

- Bu kadar kompakt ve çevik bir motosiklet, sağlam bir yumruk atmayı hak ediyor. 11 kW (15 hp) ile A1 sürücü ehliyetinin tam sınırında ve A1 sürücüleri için en sportif seçenek haline geliyor. Dahice giriş ve egzoz sistemi, 33 mm'lik gaz kelebeği gövdesi ve titiz yakıt enjeksiyon sistemi sayesinde bu güçlü strok, bileğinizin bükülmesiyle şehir trafiğinin geri kalanını geride bırakmaya hazır.






ktm-125-duke-silindir
- Tıpkı KTM 1290 SUPER DUKE R'de olduğu gibi, KTM 125 DUKE'nin silindir kapağındaki dört valf, üstten iki eksantrik mili ve ultra sert, karbon kaplı kam izleyicileri tarafından çalıştırılır. Sonuç, üst düzey güç üreten ultra güvenilir, uzun ömürlü bir motordur.





 
ktm-125-duke-enjeksiyon

- Karmaşık motor tasarımı, son teknoloji enjeksiyon elektroniği ve yakın oranlı 6 vitesli şanzıman, KTM 125 DUKE'nin sadece mükemmel performans elde etmesine değil, aynı zamanda son derece düşük yakıt tüketimine de yardımcı oluyor ve regüleli katalitik konvertör sayesinde tam gaz sürerken bile minimum emisyon üretiyor.
 




ktm-125-duke-a1-ehliyet

- KTM 125 DUKE, tüm A1 sürücü belgesi gereksinimlerini karşılar ve yüksek güç-ağırlık oranı sayesinde yeni sürücüler için en dinamik seçeneklerden biridir.






ktm-125-duke-egzoz

- KTM 125 DUKE'nin hafif ve özenle hazırlanmış egzoz sistemi, bir yan egzoz, bağlantı borusu ve susturucudan oluşur. Üç odacıklı susturucu, motosikletin genel ağırlık merkezine yakın konumlandırılarak denge ve yol tutuşu iyileştirilirken aynı zamanda akıcı, ani ve canavar benzeri bir güç sağlanır. Ayrıca çok kızgın görünüyor.





2. ŞASİ



KTM-125-DUKE-SASİ


- KTM 125 DUKE standart olarak ultra hafif, yüksek performanslı ters WP çatallarla gelir. En yeni açık dolum teknolojisini kullanan bu çatallar, yalnızca sınırlar zorlandığında beklentilerin üzerinde performans göstermekle kalmaz, aynı zamanda güzel ve bakımı kolaydır. Bu, onları rahat seyirden kapalı devrelerde çekiçlemeye ve aradaki her şeye kadar sürüşün tüm yönleri için mükemmel kılar.





KTM-125-DUKE-YAY


- Aşamalı 150 mm yayı sayesinde KTM 125 DUKE, karşınıza çıkan her ortamda performans gösterecektir. Ön yük ayarlanabilir olduğundan, ister tek başınıza ister ikili, bagajınız olsun veya olmasın, yolda veya pistte iyi dengelenmiş süspansiyona güvenebilirsiniz. Seçim senin.





KTM-125-DUKE-JANT

- Dengeli oldukları kadar hafif olan 17 inç döküm alaşım yarış tekerlekleri, önde 110 mm genişliğinde ve arkada 150 mm genişliğinde etkileyici bir lastik kullanarak gücü güvenle bırakmanıza yardımcı olur. Birinci sınıf kauçuğa sarılmış profesyonel özelliklere sahip lastikler, KTM 125 DUKE'nizi yola yapıştırır. Hem ıslak hem de kuru koşullarda olağanüstü yol tutuşu sunmanın yanı sıra, lastiklerini mutlak sınırlarına kadar zorlamayı bilen sürücüler için bile üstün dayanıklılık sağlarlar.





KTM-125-DUKE-FREN

- Yüksek teknolojiye sahip BYBRE fren sistemi, gelişmiş ABS ile mükemmel bir uyum içinde çalışarak sürücülere en çok ihtiyaç duydukları anda sağlam, kontrollü durma gücü sağlar. Önde 300 mm fren diski ve arkada 230 mm disk ile KTM 125 DUKE olağanüstü profesyonel düzeyde durma gücü sunar ve ne derler bilirsiniz: "daha sert fren yapmak sizi daha hızlı yapar!".






KTM-125-DUKE-DEPO

- 125 Duke'un biçimli 10,5 l'lik yakıt deposu, sürücüye yalnızca mükemmel diz teması sağlamakla kalmaz, aynı zamanda ekonomik motoru sayesinde kenarda sürüldüğünde bile 300 km'den önemli ölçüde daha fazla bir menzil sağlar.






ÜSTYAPI & GRAFİK



KTM-125-DUKE-LED-FAR

- İlk başta o LED farı fark ediyorsunuz. O saldırgan cephe. O yırtıcı duruş. Yaklaştığınızda, çelik yakıt deposunu ve çok sayıda yüksek kaliteli döküm parçasını hissediyorsunuz. Sonunda, bu motosikletin tasarım ve üretim standartlarının çok yüksek olduğunu anlıyorsunuz. Tıpkı ağabeyi KTM 1290 SUPER DUKE R gibi, KTM 125 DUKE de çıplak, kızgın, evcilleştirilmemiş küçük bir canavara benziyor.




KTM-125-DUKE-GOSTERGE

- KTM 125 DUKE, yüksek kaliteli şasi bileşenlerinden sizi yakıt tüketimi ve kalan menzil konusunda güncel tutan çok işlevli kokpite kadar orijinal bir KTM'yi ayıran her şeye sahiptir. Kapsamlı KTM PowerParts yelpazesi, size kendi kişisel stilinizi ekleme seçeneği sunar.





YAZILIM & ELEKTRONİK



KTM-125-DUKE-ABS

- Çift devreli BOSCH ABS, KTM 125 DUKE'de standart donanımdır. Kontrolü ve güvenliği artırmak için bunu kendi avantajınıza kullanın.






IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.